Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( για εικοσι λεπτα συζητουσε ο σαββας κωφιδης με τους ποδοσφαιριστες του :: 7/3/2006 20:08:11) 

Με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή συζήτησε τα αίτια της ήττας στο Περιστέρι ο Σάββας Κωφίδης.

ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΛΕΠΤΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

"Μας λείπει το αποτέλεσμα"

Συμπληρώνονται τρία 24ωρα από το τελευταίο σφύριγμα του Μαζαράκου, οι σφυγμοί επανήρθαν σε φυσιολογικά επίπεδα, ωστόσο απάντηση στο ερώτημα… "πώς ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει στο Περιστέρι έστω και το βαθμό της ισοπαλίας" αδυνατούν να δώσουν οι παίκτες των "κυανόλευκων".

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Η φράση… "νοοτροπία μικρής ομάδας όταν απομακρύνεται από το Καυταντζόγλειο" ακούγεται και πάλι έντονα. Ο Σάββας Κωφίδης όμως διαφωνεί κάθετα και το είπε στους ποδοσφαιριστές του πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης. Τους συγκέντρωσε στα αποδυτήρια στις 3 μ.μ. και για περίπου είκοσι λεπτά τους μιλούσε για το παιχνίδι της Κυριακής.

"ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ παιχνίδι για εμάς, αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Με την απόδοσή μας όμως δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εκτός έδρας. Κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δείξαμε ότι είτε δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός έδρας είτε αρχίζουμε να το ξεπερνάμε. Είμαστε σε καλό δρόμο", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην άσχημη εικόνα της ομάδας στο τελευταίο ημίωρο του παιχνιδιού.

"ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ σε καίρια σημεία. Μετά το 2-2 χαλαρώσαμε. Χάσαμε τις θέσεις μας στον αγωνιστικό χώρο και τη συγκέντρωσή μας. Ειδικά μετά τις δύο χαμένες ευκαιρίες, δίναμε την αίσθηση ότι θα επαληθευόταν ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Δεν ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, όπως συνέβαινε μέχρι εκείνο το σημείο. Οπισθοχωρήσαμε και δώσαμε το δικαίωμα στον Ατρόμητο να πιστέψει ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι".

ΤΟ ΛΟΓΟ πήραν στη συνέχεια ορισμένοι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι συμφώνησαν ότι… εκτός έδρας πρόβλημα δεν υπάρχει και αυτό που λείπει, για να το επιβεβαιώσει, είναι μία νίκη. "Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν πετυχαίνεις δύο γκολ και χάνεις άλλα τρία-τέσσερα σε μία δύσκολη έδρα, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόβλημα. Δεν ήμασταν προσεκτικοί σε ορισμένες στιγμές και το πληρώσαμε. Θέλουμε μία νίκη. Με ένα καλό αποτέλεσμα, θα αλλάξει η ψυχολογία μας και εκτός έδρας. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μας δίνεται η ευκαιρία, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε", ανέφεραν.

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: Μία επιπλέον λύση στη γραμμή κρούσης αποκτά και πάλι ο Ηρακλής. Ο Γιάννης Παπαποστόλου είναι απολύτως έτοιμος και από πλευράς φυσικής κατάστασης και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα στη Λεβαδιά. Κάτι που σημαίνει ότι έπειτα από αρκετά παιχνίδια ο Κωφίδης θα έχει μία εναλλακτική λύση για την επίθεση, πέραν του Εστέμπαν Ερέρα. Όσον αφορά την περίπτωση του Ίντριτ Φορτούζι, ο Αλβανός επιθετικός ανεβάζει καθημερινά στροφές και αναμένεται μέχρι τα τέλη του μήνα να τεθεί στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού.