Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ηρακλησ: παιχνιδι "ζωης η θανατου" σημερα με τον απολλωνα στο ιβανωφειο :: 3/3/2006 19:58:06) 

Ο Μίρσα Κούρτοβτς επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 49 μέρες, όταν είχε παίξει στο ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ "ΖΩΗΣ Η ΘΑΝΑΤΟΥ" ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ

Άλλη μια δοκιμασία

Το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων του για σωτηρία ο Ηρακλής το στηρίζει στην έδρα του. Παιχνίδια σαν το σημερινό (16:30) με τον Απόλλωνα Πατρών στο Ιβανώφειο είναι απ' αυτά που θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία για να παραμείνει στην κατηγορία.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Το Ιβανώφειο θα αποτελέσει το "προπύργιο" του Ηρακλή στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α1. Ο Μίρσα Κούρτοβιτς, που επιστρέφει στη σύνθεση των "κυανόλευκων", μετά από 49 μέρες (τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 14 Ιανουαρίου στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, για την 11η αγωνιστική) γνωρίζει ότι για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να αξιοποιήσεις την έδρα σου και να μην έχεις απώλειες σ' αυτήν ειδικά τώρα που η κανονική διάρκεια έχει μπει στην τελική της ευθεία και όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Το Ιβανώφειο είναι ένα μεγάλο όπλο για μας και καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, όμως, πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε να ξεφύγει από τις περιπέτειες", τόνισε ο Σκοπιανός.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ επίσης πως "είναι ένας πολύ κρίσιμος αγώνας τον οποίο θα πρέπει να κερδίσουμε όπως κάθε παιχνίδι που θα δώσουμε στην έδρα μας. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά αυτές τις δυο εβδομάδες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Ο αντίπαλός μας διαθέτει ορισμένους πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια και θα πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα για να τους περιορίσουμε. Ξέρουμε, ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας".

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Όσκαρ ατυχίας ο Κούρτοβιτς θα το κέρδιζε φέτος άνευ συναγωνισμού. Πλέον όμως, νιώθει έτοιμος να προσφέρει αυτά που η ομάδα περιμένει απ' αυτόν. "Αισθάνομαι καλύτερα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γίνεται για να νικήσει. Είχα αρκετές ατυχίες και απουσίασα από πολλά παιχνίδια του Ηρακλή. Τώρα όλα είναι καλύτερα. Μπορεί να μην είμαι απόλυτα έτοιμος, αλλά σύντομα θα είμαι σε θέση να αποδώσω σύμφωνα με τις πραγματικές μου δυνατότητες. Ξέρω ότι ο προπονητής περιμένει αρκετά από μένα. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της".

Ο ΓΙΟΥΡΙ ΖΝΤΟΒΤΣ υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες καθώς και ο Κώστας Μάγλος, που είχε ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες μέρες από μια ίωση πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση. Το ντεμπούτο του ως τεχνικός σύμβουλος της ομάδας θα κάνει σήμερα στο Ιβανώφειο ο Χρήστος Κουντουράκης.