Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( 3.577 προσλήψεις στο δημόσιο :: 3/3/2006 19:02:57) 

Θα γίνουν και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα - 67 θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ

3.577 προσλήψεις στο δημόσιο

Τρεις χιλιάδες πεντακόσιες εβδομήντα επτά προσλήψεις αναμένονται κατά το αμέσως προσεχές διάστημα σε φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Χθες η αρμόδια διυπουργική επιτροπή έδωσε το "πράσινο φως" για τη διενέργεια 3.510 προσλήψεων, ενώ την πλήρωση επιπλέον 67 θέσεων εποχικού προσωπικού ενέκρινε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Η συντριπτική πλειονότητα των νέων προσλήψεων, τις οποίες ενέκρινε η διυπουργική επιτροπή, αφορούν υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ειδικότερα εγκρίθηκε η πρόσληψη 3.500 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μηνών, από την Ολυμπιακή Αεροπορία - Υπηρεσίες Α.Ε. για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της εταιρείας.

Οι 3.500 θέσεις κατανέμονται ως εξής: ΤΕ Παρασκευαστών (1), ΤΕ Νοσηλευτών (2), ΔΕ Υπαλλήλων (1.218), ΔΕ Τεχνικών (49), ΥΕ Εργατών - Εργατριών (1.666), ΥΕ Οδηγών Α/Κ (274) και ΥΕ Χειριστών Ανυψωτικών Μηχανημάτων (290).

Στη χθεσινή συνεδρίασή της η διυπουργική επιτροπή ενέκρινε επίσης την πρόσληψη επιπλέον οκτώ ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μηνών, από την Ολυμπιακή Ανώνυμη Ανεφοδιαστική Εταιρεία Αεροπορικού Καυσίμου Α.Ε. Το σύνολο των θέσεων αυτών θα καλυφθεί από την κατηγορία ΔΕ Ανεφοδιαστών Καυσίμου Αεροσκαφών - Οδηγών.

Επιπλέον εγκρίθηκε από τη διυπουργική επιτροπή η πλήρωση δύο κενών οργανικών θέσεων στο λαογραφικό και εθνολογικό μουσείο Μακεδονίας-Θράκης. Η μία πρόσληψη θα γίνει από τον κλάδο ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού και η δεύτερη από τον κλάδο ΔΕ Βοηθητικών Εργασιών.

Όσοι ενδιαφέρονται για την πλήρωση των νέων θέσεων εργασίας που εγκρίθηκαν τόσο από τη διυπουργική επιτροπή όσο και από το ΑΣΕΠ πρέπει να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους φορείς, οι οποίοι έχουν την ευθύνη για την έκδοση των σχετικών προκηρύξεων και τον καθορισμό των προθεσμιών για την υποβολή αιτήσεων.

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ ΔΕ Τεχνίτης οικοδόμος 1 ΥΕ Εργάτες οικοδόμοι 3

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ ΥΕ Εργατών καθαριότητας 4

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΔΕ Οδηγός τράκτορα 1 ΔΕ Υδραυλικών 1 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων 2

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΕ Γεωπόνων 2

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΥΕ Εργατών 2

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕ Οδηγών 13 ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων 2 ΥΕ Εργατών καθαριότητας 32

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΜΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ΠΕ Κοινωνικών λειτουργών 1

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΔΕ Υδραυλικών 1

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΘΗΚΩΝ ΔΕ Υδραυλικών 1 ΔΕ Υδραυλικών 1