Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( η ευχη του αντρεα ματζον :: 22/2/2006 21:09:57) 

Ο Αντρέα Ματσόν πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Η ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΤΖΟΝ

Ραντεβού στα πλέι οφ

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Αντρέα Ματζόν, μετά το πρώτο του τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του. Ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο, ο Ιταλός τεχνικός ευχήθηκε να βρεθούν με τον Δικέφαλο και στα πλέι οφ.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

"Είναι ωραία να είσαι εδώ μετά από τέτοια νίκη. Θέλαμε απεγνωσμένα να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Όποιος κι αν με ρωτήσει για τον καλύτερο μας παίκτη στο παιχνίδι, δεν είναι άλλος από αυτόν στην κερκίδα" δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Ματζόν, ο οποίος παραδέχθηκε πως η μετάθεση του αγώνα σε Τετάρτη, ευνόησε την ομάδα του: "Προσπαθώ πάντα να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι η αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα από Κυριακή σε Τετάρτη μας ωφέλησε πάρα πολύ γιατί είχαμε πολλές απουσίες και τραυματισμούς. Μέχρι τη Κυριακή δεν μπορούσαμε ούτε να προπονηθούμε. Φυσικά είμαι χαρούμενος που παρά τους τραυματισμούς έχουμε κερδίσει τα πέντε από τελευταία έξι παιχνίδια καθώς αυτό σημαίνει ότι έχουμε κι άλλους έτοιμους παίκτες. Αν μερικοί δεν σκόραραν σήμερα, έκαναν άλλες δουλειές".

ΟΣΟ ΓΙΑ το καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Ιταλός τεχνικός τόνισε: "Ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση με εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και απέναντι στην άμυνα ζώνης του ΠΑΟΚ. Αυτό που με προβληματίζει είναι οι 11 ελεύθερες βολές. Σίγουρα θα ήταν λόγω της πίεσης και του άγχους, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό".

ΜΕΣΑ ΣΕ όλα, ο Ματσόν ευχήθηκε ο Άρης και ο ΠΑΟΚ να βρεθούν και στα πλέι οφ: "Είναι η πρώτη φορά που μετέχω σε ένα τέτοιο ντέρμπι. Ήταν κάτι το φανταστικό και ελπίζω να είμαι σε πολλά ακόμα τέτοια παιχνίδια, καθώς για αυτά ζει ένας προπονητής. Ελπίζω να βρεθούμε με τον ΠΑΟΚ και στα πλέι οφ. Θα είναι φοβερή μάχη".

ΤΕΛΟΣ ο τεχνικός του Άρη σχολίασε και για τον Μπρούερ και το παιχνίδι της Τρίτης με τη Βιλερμπάν: "Ως σήμερα ο Μπρούερ δεν έχει ακουμπήσει ούτε μπάλα. Θα προσπαθήσουμε και την απόφασή μας θα την πάρουμε μέχρι το Σάββατο".