Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( οι αικτες του αρη απεδειξαν ποια ειναι η καλυτερη ομαδα :: 22/2/2006 21:08:13) 

Ο Νικολάι Πάντιους, ίπταται προς το καλάθι του ΠΑΟΚ υπό τα βλέμματα των Εντιαγέ, Στακ, Μαυροκεφαλίδη και Γκαγκαλούδη.

ΟΙ ΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ

Απάντησαν στο γήπεδο

Ο Άρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ φέτος δυο φορές στο πρωτάθλημα. Είναι μπροστά τρεις βαθμούς, έδειξε στο γήπεδο ότι είναι καλύτερη ομάδα, όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ το αμφισβήτησαν. Τους απάντησε χθες, μετά το παιχνίδι, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, βάζοντας τα πράγματα στη σωστή τους βάση για την ανωτερότητα του Άρη.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Μετά τον αγώνα και ο Μαμάντου Εντιαγέ και ο Κώστας Βασιλειάδης υποστήριξαν πως ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη, και ότι απλώς δεν έπαιξε καλά χθες και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. "Καλό είναι να θεωρούν πως είναι καλύτερη ομάδα από εμάς. Το τι ισχύει στην πραγματικότητα νομίζω ότι φάνηκε στο παρκέ. Αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία, έτσι δεν είναι; Εμείς πήγαμε στο γήπεδό τους και τους κερδίσαμε στον πρώτο γύρο, ήρθαν στο δικό μας γήπεδο και τους ξανακερδίσαμε. Τώρα αυτοί λένε ότι είναι καλύτεροι; Ας κρίνει ο κόσμος… Βασικά το δείχνουν τα αποτελέσματα, τι να πει κανείς;", είπε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, που χθες κάλυψε πλήρως το κενό του Μάικ Ουίλκινσον. "Βρήκα χρόνο και χώρο για να παίξω και έκανα αυτό που έπρεπε. Τίποτα περισσότερο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και δεν δυσκολευτήκαμε, έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου, στον οποίο και αφιερώνουμε τη νίκη", συμπλήρωσε ο Χαριτόπουλος και κατέληξε: "Δεν αισθάνθηκα προσωπικά καμιά πίεση όλη τη βδομάδα, επειδή εμείς είχαμε χάσει από την ΑΕΚ και αυτοί είχαν κερδίσει τον Παναθηναϊκό. Τι πίεση; Αφού ήξερα ότι είμαστε καλύτεροι".

Ο ΝΙΚΟΛΑΪ ΠΑΝΤΙΟΥΣ ήταν ο παίκτης που έδωσε τηνχαριστική βολή στον ΠΑΟΚ στην τρίτη περίοδο με τον "βομβαρδισμό" έξω από τη γραμμή των 6,25μ. "Ήταν όλα ελεύθερα σουτ. Γυρίσαμε καλά τη μπάλα και έμενα ελεύθερος γι' αυτό και σούταρα. Ίσως να έκαναν και οι αντίπαλοι λάθος που έπαιξαν ζώνη", είπε ο Ρώσος γκαρντ που εναγωνίως του ζητούσαν οι φίλαθλοι να μείνει στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια. "Ήθελα να πάρω περισσότερες ευθύνες στο παιχνίδι, όχι μόνο επειδή λείπουν οι Μπρούερ και Ουίλκινσον. Αυτό είναι το παιχνίδι μου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο", επισήμανε ο Πάντιους.

Περήφανος ο Κασλ

Ο Τέρελ Κασλ (φωτογραφία) αισθανόταν "…περήφανος για την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Κάναμε μια πολύ καλή νίκη, ήταν κάτι που θέλαμε πάρα πολύ για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας", και συμπλήρωσε ότι "η σπέσιαλ νίκη ήταν στο πρώτο γύρο μέσα στην έδρα τους. Εδώ κάναμε απλώς τη δουλειά μας".