Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αποδοχη της ηττας στον παοκ :: 22/2/2006 21:02:07) 

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχθηκε πως τίποτα δεν δούλεψε χθες στον ΠΑΟΚ.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Κακή παρένθεση

Τίποτα δεν δούλεψε καλά χθες στον ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους του να αποδέχονται φυσιολογικά την ήττα. Κανείς δεν προσπάθησε να αποφύγει τις ευθύνες που του αναλογούν θεωρώντας τη χθεσινή εμφάνιση και το άσχημο αποτέλεσμα πως ήταν απλά μια κακή παρένθεση στην ανοδική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Στην κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του χθες, στάθηκε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος. "Δεν παίξαμε όπως περιμέναμε και βγήκαμε νωρίς έξω από τα πλάνα που είχαμε σχεδιάσει. Ήμασταν ιδιαίτερα κακοί και σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Το μεγαλύτερο λάθος δεν το κάναμε στην άμυνα, αλλά στην επίθεσή μας. Δεν είχαμε καθόλου υπομονή με αποτέλεσμα να βγούμε εκτός παιχνιδιού" είπε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: "Ο Άρης ήθελε περισσότερο τη νίκη και νομίζω ότι κέρδισε δίκαια αφού ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Το ευχάριστο για μένα ήταν, ότι μέσα σε μια καυτή έδρα προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, άσχετα αν δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Αν επηρεάστηκαν οι παίκτες από την ατμόσφαιρα, το ξέρει μόνο ο ψυχισμός τους. Ελπίζω να βελτιωθούμε στη συνέχεια".

ΟΣΟ ΓΙΑ τους παίκτες του ΠΑΟΚ; Ο καθένας προσπαθούσε να πάρει την ευθύνη πάνω του, δείγμα του γεγονότος ότι είχαν όντως μια άσχημη βραδιά αλλά και ότι όλοι ήθελαν να προστατεύσουν την ομάδα. "Το πιο εύκολο είναι να σταυρώσεις κάποιον όταν χάνει. Δεν είναι δικαιολογία ο κόσμος, δεν μας έκανε τίποτα. Ήμασταν άστοχοι και νευρικοί. Έχουμε όλοι ευθύνες και πρώτος εγώ" είπε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Βασιλειάδη: "Δεν παίξαμε καλά. Δεν έγινε και τίποτα που χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια". Τέλος ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: "Ηταν απλώς μια ήττα. Δεν πιστεύω ότι θα μας κάνει κακό. Πρέπει να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Βασικός λόγος ήταν η άμυνα και ειδικά εγώ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια και η διακοπή θα βοηθήσει".