Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( τι λεει η διοικηση για την περιπτωση του λαγου :: 16/2/2006 19:51:13) 

Ο Ηρακλής διέψευσε ότι υπάρχει συμφωνία με άλλη ομάδα για την πώληση του Παναγιώτη Λαγού.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ

"Αν δεχτεί, μένει"

Η πρόταση στον Παναγιώτη Λαγό για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2008 προκάλεσε ποικίλα ερωτηματικά σχετικά με τα πραγματικά κίνητρα της ΠΑΕ.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Κάποιοι μιλούν για μία κίνηση τακτικής πάνω από τη σκακιέρα που παίζεται η πώλησή του. Κάποιοι άλλοι για την πρόθεση της διοίκησης να χτίσει τον Ηρακλή της επόμενης δεκαετίας γύρω από τον 21χρονο μέσο, έστω και αν η πρόταση αφορά επέκταση του ισχύοντος συμβολαίου για μόλις ένα επιπλέον έτος. Ο Γιώργος Σπανουδάκης τοποθετήθηκε χθες για το συγκεκριμένο θέμα. Διέψευσε ότι υπάρχει συμφωνία με άλλη ομάδα για την πώληση του Λαγού και απέφυγε να σχολιάσει τι θα συμβεί το καλοκαίρι.

"ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ με έναν παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του, πρέπει να είσαι ή τρελός ή απατεώνας για να λες ότι μπορεί να πουλήθηκε ήδη σε άλλη ομάδα. Ό,τι καλύτερο θα είναι για τον Ηρακλή η ανανέωση του συμβολαίου του Λαγού. Βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του. Οι επαφές είναι σε καλό δρόμο", δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, στο περιθώριο του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΑΕ.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του Σπανουδάκη στη διοίκηση τονίζουν με έμφαση ότι… "αν ο Λαγός επεκτείνει το συμβόλαιό του, τότε δεν πρόκειται να πουληθεί το καλοκαίρι", αφήνοντας όμως ένα μικρό παράθυρο σε ενδεχόμενη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Στα γραφεία της Μίκρας θεωρούν ότι η τιμή του ποδοσφαιριστή θα εκτοξευθεί μετά το Σεπτέμβριο, όταν και θα ξεκινήσουν τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2008, καθώς ο Ρεχάγκελ δείχνει να τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα της νέας εθνικής.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι με αυτήν την κίνηση η διοίκηση κερδίζει (τουλάχιστον) τις εντυπώσεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. Δείχνει διάθεση να κρατήσει τον παίκτη, ενώ αν απορριφθεί η πρότασή της από τον Λαγό, τότε αποκτά ένα ισχυρό άλλοθι για προχωρήσει στην πώλησή του.