Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( οικονομική συμπαράσταση :: 13/3/2006 20:46:48) 

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

Οικονομική συμπαράσταση

Χείρα βοηθείας προς την πολύπαθη ΚΑΕ τείνει η ΠΑΕ Ηρακλής, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα μπάσκετ. Με απόφαση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιώργου Σπανουδάκη, ανθρώπου που ως γνωστόν προέρχεται από το μπάσκετ, τα καθαρά έσοδα του κυριακάτικου αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με το Αιγάλεω, που θα γίνει στο Καυταντζόγλειο θα διατεθούν στο τμήμα μπάσκετ.

Αναμφισβήτητα τα χρήματα αυτά θα αποτελέσουν μια σημαντική οικονομική ανάσα για την "κυανόλευκη" ΚΑΕ. Μετά απ' αυτήν την ενέργεια οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Ηρακλής περιμένουν ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου στην αναμέτρηση της Κυριακής. Η χρονική συγκυρία άλλωστε, είναι πολύ καλή, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Η "κυανόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση μέσω του επίσημου σάιτ της, όπου μεταξύ άλλων απευθύνει έκκληση στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ: "Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Γιώργος Σπανουδάκης, συναισθανόμενος και συνταυτιζόμενος με την προβληματική οικονομική κατάσταση, την οποία διέρχεται η ΚΑΕ Ηρακλής, αποφάσισε όπως οι καθαρές εισπράξεις από τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής στο Καυταντζόγλειο, Ηρακλής - Αιγάλεω, διατεθούν εξ ολοκλήρου στην ΚΑΕ Ηρακλής, ως ενίσχυση για την επίλυση μέρους των προβλημάτων της. Ο κόσμος του Ηρακλή, αντιλαμβανόμενος, με την ωριμότητα που τον διακρίνει, την κρισιμότητα του αγώνα, αλλά και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το "κυανόλευκο" μπάσκετ, πρέπει να δώσει το βροντερό "παρών" του, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι εφόσον υπάρχει ένας λαός, όπως ο λαός του Ηρακλή, ο μεγάλος αυτός σύλλογος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε".