Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( στον ηρακλη ξεκινουν κατασκοπια της λοκομοτιβ μπελγκοροντ :: 13/3/2006 20:16:05) 

Όσο και αν Ηρακλής και Μπέλγκοροντ έχουν… βαρεθεί να αναμετριούνται, οι "κυανόλευκοι" οφείλουν να κατασκοπεύσουν εκ νέου την αντίπαλό τους στον ημιτελικό του φάιναλ φορ.

ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ

Οι Ρώσοι στο μικροσκόπιο

Σε ρυθμούς Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ κινούνται πλέον στον Ηρακλή, αφού από σήμερα ξεκινά μίνι προετοιμασία για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς λιγκ με τους Ρώσους, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τη Λαμία εκτός έδρας

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

Οι "κυανόλευκοι" έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, ότι είναι μία από τις πιο καλά δικτυωμένες ομάδες στο ευρωπαϊκό βόλεϊ και ήδη έχουν στα χέρια τους πέντε κασέτες με αγώνες της Λοκομοτίβ, τόσο από τη φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς λιγκ, όσο και από το ρωσικό πρωτάθλημα, τις οποίες αναμένεται να… ξεκοκαλίσει ο βοηθός του Αλέκου Λεώνη, Δημήτρης Βαλσαμίδης.

"ΕΧΟΥΜΕ αρκετό υλικό από τη Λοκομοτίβ για να μελετήσουμε, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο βασικός της κορμός παρέμεινε ο ίδιος και τα δύο νέα πρόσωπα είναι το λίμπερο Βέρμποφ που πήρε τη θέση του Μέανα και ο νεαρός κεντρικός Αμπροσίνοφ", είπε το δεξί χέρι του "κυανόλευκου" τεχνικού, που όπως και όλοι οι υπόλοιποι εντός της ομάδας, βλέπει το ματς με τους Ρώσους "ως το τελευταίο εμπόδιο πριν από το μεγάλο μας στόχο. Δεν ξέρω αν οι Ρώσοι θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περσινό τους αποκλεισμό και δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Εμείς στον Ηρακλή θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο και ίσως είναι καλό ότι φέτος οι περισσότεροι δεν μας θεωρούν φαβορί. Εμείς ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας και η δική μου αίσθηση είναι ότι σε αυτό το φάιναλ φορ τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα αναμενόμενα".

ΑΥΤΟ, πάντως, που βλέπουν με ικανοποίηση στον Ηρακλή είναι ότι σιγά σιγά ο Στάνλεϊ ξεπερνάει (ψυχολογικά κυρίως) τον τραυματισμό του και βρίσκει τον καλό του εαυτό.