Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( εκτοσ... βολης η σουπερ λιγκα :: 10/2/2006 20:30:23) 

Ο Χρήστος Πανόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του Κασναφέρη, ωστόσο θεωρεί ότι το γεγονός δεν πλήττει τη Σούπερ λίγκα.

ΕΚΤΟΣ… ΒΟΛΗΣ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Ευθύνη στην ΕΠΟ

Kατά το Χρήστο Πανόπουλο οι κακές διαιτησίες δεν θα επηρεάσουν το δικό του εγχείρημα: ''Το θέμα της διαιτησίας δεν έχει καμία σχέση με τη Σούπερ λίγκα ή με τη σημερινή διοργανώτρια'' και αναφέρθηκε στις ευθύνες της ομοσπονδίας: ''Έχει να κάνει με την ΕΠΟ, όπου ανήκει η διαιτησία. Εμείς μιλάμε για μια διαφορετική οργάνωση, δομή, λειτουργία που στόχο θα έχει τη διαφάνεια και τον έλεγχο της καινούργιας διοργανώτριας αρχής''. Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης δεν θέλησε να σχολιάσει την αποχώρηση της ΠΑΕ Ακράτητος από τη Σούπερ λίγκα, ενώ ερωτηθείς για το χρόνο λειτουργίας της, παρέπεμψε στον υφυπουργό Αθλητισμού: ''Να ρωτήσετε τον κύριο Ορφανό, είναι σημαντική η θέση της Πολιτείας κι εμείς θα είμαστε έτοιμοι 100%''.

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ της θρακικής ΠΑΕ δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, παρά τον αποκλεισμό και αναφέρθηκε στην παραχώρηση των Εμερσον και Λουτσιάνο: "Τους καλούς παίκτες που έχει μια ομάδα πρέπει να δίνει δικαίωμα να τους χαίρονται και σε άλλες πόλεις. Όπως ο Έμερσον και ο Λουτσιάνο. Αυτό έκανε η Ξάνθη. Θα κοιτάξουμε να προχωρήσουμε και χωρίς αυτούς. Αύριο υπάρχει για όλους''.