Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( να διευρυνει το σερι θελει ο παοκ :: 10/2/2006 20:34:05) 

Επικίνδυνος ο Πανελλήνιος με τον Μουλαομέροβιτς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το αντίδοτο για τον Κροάτη.

ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ

Ο "Μούλα" και οι άλλοι

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του θα επιχειρήσει να πάρει σήμερα ο ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας κόντρα στον Πανελλήνιο (19:00). "Δεν υπάρχει μόνο ο Μούλα" τονίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον σημαντικό σημερινό αγώνα με τον Πανελλήνιο. Το πρόσωπο του αγώνα θα είναι αναμφισβήτητα ο Μουλαομέροβιτς, ο οποίος θα τιμηθεί από την ΚΑΕ, αλλά πάνω από όλα ζητούμενο είναι η νίκη. "Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο Πανελλήνιος δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτήν τη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διαθέτει γεμάτο ρόστερ, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει βρει την απαραίτητη χημεία και παίζει καλό μπάσκετ" δηλώνει ο Σούλης Μαρκόπουλος που δεν θέλει η ομάδα του να επικεντρωθεί μόνο στον Κροάτη πλέι μέικερ: "Δεν είναι μόνο ο Μούλα. Μπορεί να έχει την αρχική και τελική προσπάθεια πολλές φορές, αλλά αν δεν προσέξουμε όλους τους παίκτες, τότε θα γίνει η ζημιά. Έχουν πολλούς τρόπους εκτέλεσης στην επίθεση, ενώ καταφέρνουν να βρίσκουν λύσεις και στα δύσκολα".

ΤΟ ΚΛΙΜΑ στον Δικέφαλο είναι κάτι παραπάνω από καλό. "Οι παίκτες έχουν σίγουρα καλύτερη ψυχολογία μετά τις συνεχόμενες νίκες, αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά παιχνίδια" τονίζει ο τεχνικός της ομάδας.

ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ αναμένεται σήμερα στο "παλατάκι" καθώς η βελτιωμένη πορεία της ομάδας, αλλά και ο Μουλαομέροβιτς αποτελούν πόλους έλξης. "Ο κόσμος πρέπει πάντα να βοηθάει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα. Σίγουρα είχε απογοητευτεί από τις προηγούμενες εμφανίσεις μας, αλλά προσπαθούμε να τον ξαναζεστάνουμε για να μας βοηθήσει" σχολίασε ο Μαρκόπουλος.

*Ο Κώστας Βασιλειάδης επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο Ολ σταρ γκέιμ της FIBA που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 14 Μαρτίου.