Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αποφασισμενοι να φτασουν στα ακρα οι παικτες του ηρακλη :: 15/2/2006 22:16:39) 

Δεύτερο συνεχόμενο καλό παιχνίδι για τον Μάικ Κινγκ με τη φανέλα του Ηρακλή.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Αποχή στους αγώνες!

Εξελίξεις θα δρομολογήσει η συνάντηση που θα έχουν σήμερα το πρωί οι παίκτες με τους διοικούντες του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ. Σε περίπτωση που οι παράγοντες του Ηρακλή δεν δώσουν λύσεις στα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα οι παίκτες σκέφτονται ακόμη και την αποχή από τους αγώνες της.

του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ

Ο Ηρακλής κατέκτησε μια σπουδαία νίκη, αλλά τα προβλήματα δεν επιλύθηκαν. Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Κούβελας εκπροσωπώντας, ως αρχηγός, τους παίκτες της ομάδας χτύπησε καμπανάκι κινδύνου προαναγγέλλοντας τη σημερινή συνάντηση με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ. "Μια ομάδα αποτελείται από πολλά κομμάτια κι όλοι έχουν τη δική τους ευθύνη και θα πρέπει να αναλάβουν αυτή τη δύσκολη στιγμή τις ευθύνες τους. Έχουμε πάρει κάποια απόφαση σαν παίκτες και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα συναντηθούμε με τη διοίκηση για πρώτη φορά φέτος για να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα που υπάρχουν φέτος. Ελπίζω μετά τη συνάντηση η κατάσταση να βελτιωθεί", επισήμανε ο 33χρονος παίκτης και συμπλήρωσε αναφορικά με τον κόσμο. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Όταν το γήπεδο γεμίζει είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα και οι φίλαθλοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι χωρίς αυτούς είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσουμε. Χρειαζόμαστε την ενίσχυσή τους, γιατί είναι ίσως ένα από τα τελευταία κίνητρα που έχουμε αυτή τη χρονιά. Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό. Η ομάδα υπολειτουργεί. Δεν γίνεται μια ΚΑΕ να λειτουργεί χωρίς κανέναν έμμισθο διοικητικό αντίπαλο".

Ο ΓΙΟΥΡΙ ΖΝΤΟΒΤΣ υποστήριξε πως "φοβόμουν πολύ αυτό το παιχνίδι. Η Ολύμπια είναι μία ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Κερδίσαμε γιατί θέλαμε πιο πολύ τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη θέληση που έδειξαν. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες και κοιτάμε μόνο τη δικιά μας".

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ του Μάικ Κινγκ ο Ηρακλής φαίνεται πως απέκτησε τον ηγέτη που του έλειπε. Ο Αμερικανός πάντως, δεν θέλησε να περιαυτολογήσει. "Η νίκη ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Δεν ήταν μόνο η δική μου απόδοση. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να πετύχω αρκετούς πόντους. Ξέρω πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε τον στόχο μας.