Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( καταθετουν σημερα μηνυσεις οι θεσσαλονικεις διαιτητες :: 15/2/2006 21:32:57) 

Μήνυση θα καταθέσει σήμερα ο Θεόφιλος Φωτιάδης, που είδε το όνομά του να εμπλέκεται λόγω της διαιτησίας του στο παιχνίδι Καλλιθέας - Λάρισας.

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Δικαστική οδός

Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνουν οι καταγγελίες περί ''στημένων'' αγώνων, μετά τις ''αποκαλύψεις'' του σάιτ ''mpala. gr'' ότι οι αναμετρήσεις Καλλιθέας-Λάρισας (2-1) και Καλλιθέας-Ατρόμητου (2-3) ήταν προσχεδιασμένες

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Ο συντάκτης του επίμαχου ρεπορτάζ, Άλκης Φιτσόπουλος, εναντίον του οποίου έχουν στραφεί οι εμπλεκόμενοι έδειχνε ψύχραιμος όταν του τηλεφωνήσαμε. ''Ό,τι είχα να πω το είπα, τώρα πλέον θα αποφανθούν τα αρμόδια δικαστήρια'', δήλωνε ο Φιτσόπουλος, επιμένοντας πως έχει στοιχεία, τα οποία θα προσκομίσει στη δικαιοσύνη για να αποδείξει ότι τα όσα έγραψε δεν ήταν σενάρια νοσηρής φαντασίας.

ΧΟΛΗ έσταζε κατά του Άλκη Φιτσόπουλου ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής. ''Βγήκα από το μάθημα των παιδιών και βρήκα απέναντί μου 20 καθηγητές να με κοιτάζουν περίεργα'', τόνισε στη ''M Sports'' και ανέλυσε το σκεπτικό του να προσφύγει άμεσα στη δικαιοσύνη: ''Είναι χυδαία και κατάπτυστα τα όσα γράφτηκαν εναντίον μου. Δεν μπορεί να βγαίνουμε πρώτοι στο υπουργείο Ανάπτυξης και να μας σπιλώνει χαρακτηρίζοντάς μας κακοπληρωτές. Θα πληρώσει για όλες αυτές τις κακοήθειες''. Ο πρόεδρος της Καλλιθέας συμπλήρωσε, ότι οι καταγγελίες δεν έχουν καμία σχέση με την εξαίρεση των τριών διαιτητών που ζήτησε ως ΠΑΕ. ''Με τον Ατρόμητο ο Νικολαΐδης μας έκαψε, ο Καλόπουλος είναι καλός διαιτητής, ωστόσο με τον Ιωνικό είχε πολλά σε βάρος μας σφυρίγματα''. Για τον Φωτιάδη έδωσε μία διαφορετική διάσταση που θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης: ''Με τον Φωτιάδη δεν έχω τίποτε, όμως όταν η τοπική Ένωση δεν τον ήθελε στις αξιολογήσεις, γιατί να τον θέλει η Καλλιθέα''.

ΣΗΜΕΡΑ θα καταθέσουν μηνύσεις οι διαιτητές Νικολαΐδης, Φωτιάδης εναντίον του Φιτσόπουλου, καθώς όπως είπαν ο δικηγόρος στον οποίο απευθύνθηκαν έλειπε χθες στην Αθήνα. ''Ζητούμε αποκατάσταση της υπόληψής μας'', έλεγαν χθες οι δύο διαιτητές, ενώ ο σύνδεσμος Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση στήριξής τους, ζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Στο μεταξύ χθες ο αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ Βίκτωρ Μητρόπουλος ενημέρωσε τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης Βασίλη Φλωρίδη για τις καταγγελίες. Αναμένεται πλέον αν θα επιληφθεί το πρωτοβάθμιο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.