Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( γκαγκαλουδης και βασιλειαδης ξεσπασαν μετα τον αθλο του παοκ :: 15/2/2006 21:41:16) 

ΑΠΟΘΕΩΣΗ: Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης πανηγυρίζει με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Η δική τους απάντηση

Όλη τη χρονιά άκουσαν πολλά. Περίμεναν τη σωστή στιγμή για να απαντήσουν και η καταλληλότερη στιγμή είναι μετά από μια νίκη επί του Παναθηναϊκού…

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Γιάννης Γκαγκαλούδης και Κώστας Βασιλειάδης έβαλαν τη σφραγίδα τους στο χθεσινό θρίαμβο (98-96 στην παράταση) και έβγαλαν τα εσώψυχά τους λίγη ώρα μετά εκφράζοντας μάλλον το σύνολο των παικτών της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι η τρίτη ομάδα που κερδίζει φέτος την ομάδα του Παναθηναϊκού. Κι αν αυτό δεν αποτελεί είδηση, μάλλον θα πρέπει ρωτήσετε τους παίκτες του Δικεφάλου, που περίμεναν πώς και πώς τη στιγμή που θα ξεσπάσουν. "Άκουσα πολλά όλη τη χρονιά. Άκουσα πολλά πράγματα άσχημα για μένα όπως ότι είμαι αδιάφορος, ότι δεν έχω κίνητρο ή ότι δεν έχω το μυαλό μου στην ομάδα. Αυτή ήταν η απάντησή μου σε όλους" δήλωνε ανακουφισμένος ο Κώστας Βασιλειάδης που έκανε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. "Στα προηγούμενα παιχνίδια βοηθούσα και με άλλους τρόπους. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα" σχολίασε ο ίδιος συνεχίζοντας: "Αφιερώνουμε αυτήν την νίκη στους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν τόσο πολύ από το παιχνίδι με τον Μακεδονικό και μετά. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και μετά την αλλαγή προπονητή έχουμε βελτιωθεί πολύ. Οι πέντε σερί νίκες δεν λένε κάτι ιδιαίτερο. Έχουμε μπροστά μας τον Άρη και συνεχίζουμε".

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαγκαλούδη, ήρωα των τελευταίων λεπτών καθώς πέτυχε τους 7 τελευταίους πόντους του ΠΑΟΚ στην παράταση. "Σήμερα είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες, από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια τεράστια νίκη στην οποία νομίζω μόνο εμείς πιστεύαμε. Συζητήσαμε με τα υπόλοιπα παιδιά στα αποδυτήρια και όλοι συμφωνήσαμε πως έχουμε… ακούσει πολλή λάσπη, ολόκληρη την φετινή χρονιά. Αυτή ήταν η απάντησή μας" είπε ο Γκάγκα που συνέχισε: "Θέλω να αφιερώσω αυτήν την νίκη στην οικογένειά μου, στην γυναίκα μου, αλλά και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Μπορεί να μην έπαιξα πολύ στον Παναθηναϊκό, αλλά η βοήθειά του ήταν τεράστια. Με έφτιαξε τόσο σαν παίκτη όσο και σαν άνθρωπο. Ευχαριστώ και τον νέο μου προπονητή γιατί με έχει διορθώσει σε πολλά πράγματα".

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κόσμο. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Το ότι ήρθε και η νίκη είναι ακόμα καλύτερο" δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη και την μαχητικότητά του".