Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο ντουμιτρεσκου ξερει απο κρισεις :: 2/3/2006 21:09:37) 

Τα όσα συνέβησαν την Κυριακή δεν φάνηκε να τρομάζουν καθόλου τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Ο ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΡΙΣΕΙΣ

Πιο εύκολα

Κι όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος, που πιστεύει ότι υπάρχουν και χειρότερα, απ' αυτά που γίνονται αυτήν την εποχή στον ΠΑΟΚ. Ο "μπαρουτοκαπνισμένος" Ίλιε Ντουμιτρέσκου, με θητεία στην ΑΕΚ την εποχή της απόλυτης τρέλας, και στο Αιγάλεω…

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗ

"Εδώ είναι πιο εύκολα απ' ό,τι τότε στην ΑΕΚ. Εκεί μας είχαν σπάσει τα αποδυτήρια, οι παίκτες ήταν πάρα πολλούς μήνες απλήρωτοι, παίζαμε στα Λιόσια χωρίς καθόλου κόσμο. Εμείς την Κυριακή παίξαμε σε μια Τούμπα, που μας έκανε να αισθανθούμε συγκλονιστικά" είπε ο Ντουμιτρέσκου, που όταν ρωτήθηκε για τον Ουντέζε, έφερε ως παράδειγμα το Αιγάλεω. "Εκεί μου είχαν επιτεθεί, μου είχαν σκίσει το σακάκι. Στο τέλος, όμως, βγήκαμε έκτοι, που ήταν ο στόχος μας. Στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα και στον ίδιο είπα ότι θα πρέπει να είναι δυνατός και να μιλά με τη δουλειά του στο γήπεδο" είπε ο Ρουμάνος, που έκανε μια προσπάθεια να ξεχαστούν οι καταστροφές την Κυριακής.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κρίνεις μια οικογένεια, από ένα παιδί της. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, επειδή πέντε - έξι, κάνουν διάφορα πράγματα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν την ομάδα τους. Είμαι της φιλοσοφίας, ότι πρέπει με τη δουλειά μας, να τους δείξουμε ότι αξίζουμε να έρχονται στο γήπεδο. Γι' αυτό και δεν πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Τα επεισόδια είναι παρελθόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, γιατί όπως είπα και στους παίκτες, εμείς με τα αποτελέσματά μας, μπορούμε να φέρουμε χρήματα στην ομάδα και κόσμο στο γήπεδο" είπε.

Ο ΝΤΟΥΜΙΤΡΕΣΚΟΥ έμεινε ικανοποιημένος από τον ΠΑΟΚ της προηγούμενης Κυριακής: "Η ομάδα είχε πάθος και ομαδικό πνεύμα, ο Σαλπιγγίδης γύρισε μέχρι την άμυνα για να κάνει τάκλιν. Η απόδοση ήταν καλή. Ας μας έδινε το καθαρό πέναλτι ο διαιτητής να κάνουμε το 2-0 και μετά θα βλέπαμε αν θα μπορούσε να γυρίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, που εκτός από τα γκολ, δεν μας έκανε ευκαιρία".