Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( καλεσμα αναστοπουλου προς τον κοσμο για το κυριακατικο παιχνιδι :: 9/2/2006 20:11:57) 

Αίσθηση έκανε ο Νίκος Αναστόπουλος με τις δηλώσεις του.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

"Κάτω από τη σημαία"

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Χτύπησε ξύλο τρεις φορές: "Κούφια η ώρα, δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν Αρειανοί που θα χαρούν αν η ομάδα δεν ανέβει". Ο Νίκος Αναστόπουλος έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο: "Ακόμη και αυτοί που δεν μας γουστάρουν", είπε λέγοντας: "Όλοι κάτω από τη σημαία του Άρη".

Ο προπονητής του Άρη, δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο "καυτό" γνώρισε το Χαριλάου ως ποδοσφαιριστής και να υπερτονίσει το μέγεθος της βοήθειας που δίνει ο κόσμος στους ποδοσφαιριστές και το πόσο καθοριστική θα είναι αυτή για την επίτευξη του στόχου: "Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η άνοδος για τον Αρη δεν είναι εξασφαλισμένη. Όλοι οι Αρειανοί θα πρέπει να ενωθούν κάτω από τη σημαία του Αρη και ο καθένας να βοηθήσει από το πόστο του. Μιλάω ακόμα και για αυτούς που δεν μας γουστάρουν. Θα γίνει μάχη. Αν κάποιοι θεωρούν δεδομένη την άνοδο είναι γελασμένοι. Έχουμε να παλέψουμε με κύματα δέκα μέτρων για να πετύχουμε και το τονίζω αυτό. Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι υπάρχουν Αρειανοί που θα χαρούν εάν δεν ανέβει η ομάδα… κούφια η ώρα".

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ στο διάστημα της τιμωρίας: "Η ομάδα πέρασε δύσκολη περίοδο. Κάποιοι νομίζουν, ότι δεν έχει διαφορά για μια ομάδα όταν αγωνίζεται χωρίς φιλάθλους. Έχω, λοιπόν, να απαντήσω ότι ο Ολυμπιακός έδωσε δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και στον πρώτο έχασε από τον ΠΑΟΚ και στον δεύτερο αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ξάνθη. Αλλο να παίζεις με 10.000 κόσμο και άλλο με 100, ήταν ένας Γολγοθάς αυτό που περάσαμε. Οι παίκτες, κατά το διάστημα της τιμωρίας έκαναν τρομερή προσπάθεια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Είμαστε μέσα στο στόχο μας και ακολουθούν 12 τελικοί". ΑΡΝΗΘΗΚΕ να αποκαλύψει σκέψεις ενδεκάδας και για τα αγωνιστικά ζητήματα σχολίασε: "Είναι δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις απέναντι σου μία άμυνα με δέκα παίκτες. Πλέον στο πρόγραμμα υπάρχει ο Πανηλειακός. Μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν τον υποτιμήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και θα κερδίσουμε πάση θυσία".