Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( τι ειπε για την αποκτηση του γιωργου γεωργιαδη :: 9/2/2006 19:30:04) 

Ο Σάββας Κωφίδης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Η δικαίωση του Κωφίδη

Έξι μεταγραφές έκανε το καλοκαίρι ο Ηρακλής. Γι' αυτήν που ασκήθηκε εντονότερη κριτική στον Σάββα Κωφίδη ήταν του Γιώργου Γεωργιάδη. Λίγο η ηλικία του, λίγο ο σοβαρός του τραυματισμός, ήταν στοιχεία αρκετά για να εκφραστούν αντιρρήσεις για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Έξι μήνες αργότερα, ο Έλληνας τεχνικός έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται δικαιωμένος. Ο "μπέμπης" έχει αναρρώσει (ψυχολογικά και σωματικά) από την επέμβαση στους χιαστούς και το τελευταίο δίμηνο είναι και πάλι ο Γεωργιάδης που όλοι γνωρίσαμε. "Για τον Γεωργιάδη δεν χρειάστηκε να ψάξουμε στοιχεία. Όλοι γνωρίζουμε την αξία του. Ήμουν βέβαιος ότι θα μας βοηθούσε και γι' αυτό εισηγήθηκα την απόκτησή του. Δεν με ενδιαφέρει πόσων χρονών είναι κάποιος. Αν ένας 35άρης προσφέρει περισσότερα από ένα 18άρη, τότε θα παίζει ο 35άρης. Ή και το αντίθετο", απάντησε χθες ο Κωφίδης, σε σχετική ερώτηση για την παρουσία του Γεωργιάδη.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ με τον ΟΦΗ δήλωσε: "Θέλουμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα. Στην Τούμπα δεν ήμασταν αποφασιστικοί και δίκαια χάσαμε. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Μας περιμένει ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Ο αντίπαλος χρειάζεται τους βαθμούς, λόγω της δύσκολης θέσης που βρίσκεται. Δεν θα έρθει για να παίξει καλό ποδόσφαιρο, αλλά για να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Στην κλειστή άμυνα που θα αντιμετωπίσουμε, πρέπει να βρούμε τρόπους για να τη διασπάσουμε".

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ που γίνονται με ποδοσφαιριστές για τα συμβόλαιά τους, είπε: "Όλα γίνονται κατόπιν δικών μου εισηγήσεων. Είμαι ενημερωμένος για όλα. Παράλληλα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τμήμα παρακολούθησης παικτών, ώστε το καλοκαίρι να είμαστε έτοιμοι. Μας λείπει ένας επιθετικός περιοχής, αλλά δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάποιον παίκτη χωρίς πρώτα να τον παρακολουθήσουμε".