Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( καυστικη ανακοινωση του "παπαφη" :: 1/2/2006 21:28:45) 

Θέση στην επιστολή του Ευάγγελου Μυτιληναίου πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή.

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΠΑΠΑΦΗ"

Φρατζόλα και ψίχουλα

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Το περιεχόμενο της επιστολής του Βαγγέλη Μυτιληναίου προς τη νυν διοίκηση, προκάλεσε την αντίδραση των μελών του Σ.Φ.Η. "Παπάφη". Αφού αρχικά ευχαριστούν τον κόσμο του Ηρακλή για την επιβλητική του παρουσία σε Καυταντζόγλειο, Ιβανώφειο και Κατσάνειο και σχολιάζουν πρόσφατες δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της διοίκησης, αναφέρονται στα κυριότερα σημεία της επιστολής του κ. Μυτιληναίου.

"Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ θυμήθηκε ξαφνικά(;) ότι υπάρχει και μια χρεωμένη εταιρεία του και αποφάσισε να συνεισφέρει οικονομικά καταθέτοντας μόλις κάτι λιγότερο από το 1/10 των χρεών που ο ίδιος, κάποιοι ανίκανοι και μη αποδεκτοί φίλοι προς εμάς δημιούργησαν. Έστειλε μάλιστα και επιστολή από την οποία εμείς κρατάμε τα εξής:

Α) 'Διαπιστώθηκαν σημάδια κακοδιαχείρισης'. Από ποιον άραγε; Γιατί δεν μας τα λες και αυτά στην επιστολή;

Β) 'Πείστηκα να βοηθήσω καθώς οι παρόντες εγγυώνται για μια χρηστή διοίκηση'. Ποιοι; Ξεχνάς ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που έφτασε την ομάδα στο χείλος του γκρεμού και την παράτησε παραδεχόμενος την ανικανότητά του. Τον ίδιο άνθρωπο που εξέθεσε ακόμα και σένα στην κοινή γνώμη.

Γ) 'Με αποδοκιμάζει μερίδα του κόσμου' Ποια μερίδα; Αν δεν έχεις καταλάβει καλά, που σίγουρα έχεις καταλάβει, δεν σε αποδοκιμάζει μια μερίδα, αλλά το σύνολο του κόσμου του Ηρακλή.

Δ) 'Βεβαίως είναι η τελευταία φορά που βοηθάω' Πιστεύεις ότι θα τη βγάλεις καθαρή δίνοντας ένα ψίχουλο από ολόκληρη τη φραντζόλα; Όσο ο Ηρακλής θα χρωστάει έστω και ένα ευρώ, θα μας βλέπεις και στον ύπνο σου".