Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( συνεχεια στις καλες εμφανισεις θελει ο αναστοπουλο :: 26/1/2006 21:26:06) 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

"Ξέρουμε να παίρνουμε αποτέλεσμα"

Περιορισμένη σε έκταση ήταν χθες η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Αναστόπουλου. Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τον Εργοτέλη και την Προοδευτική και έκανε ένα σχόλιο για τα μεταγραφικά θέματα.

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη είπε: "Έστω και αν κερδίσαμε, αυτό το αποτέλεσμα μας αδικεί. Ήμασταν πολύ καλοί και μαχητικοί. Πήραμε τους βαθμούς που θα βοηθήσουν από ψυχολογικής πλευράς για την συνέχεια. Είχαμε πίστη, το παλέψαμε και το 2-1 είναι πολύ φτωχό".

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι με την Προοδευτική τόνισε: "Είναι και αυτό ένα παιχνίδι κλειδί. Δεν κρίνει βέβαια και τον πρωταθλητή, αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στη δύναμη, αν και η Προοδευτική είναι ομάδα που το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζει αγωνιστική άνοδο. Από την πλευρά μας, έχουμε δείξει ότι ξέρουμε και μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα σε εκτός έδρας παιχνίδια, ακόμη και με τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Πιστεύω, ότι ο Άρης θα δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν έχουμε λόγο να μην συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις".

Όσο για το αν έχει… αγωνία για τις μεταγραφές είπε: "Ξέρετε ότι λίγα λέμε και πολλά κάνουμε. Εγώ δεν ξέρω άλλη… αγωνία, από το τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου" είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Οι μεταγραφές τελειώνουν 31 Ιανουαρίου και έχουμε πει ότι θα πάρουμε κάποιον για να βοηθήσει ουσιαστικά. Θέλουμε να αποφύγουμε το λάθος".