Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( τον παναθηναϊκο αντιμετωπιζει ο παοκ στο κλειστο της πυλαιας :: 14/2/2006 19:07:57) 

Δύσκολη δουλειά θα έχει σήμερα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με αντίπαλους τους ψηλούς του Παναθηναϊκού.

ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

Κάντο όπως ο… Δαυίδ

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος σήμερα στο κλειστό της Πυλαίας (17:00) με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Με άλλα λόγια, Δαυίδ εναντίον Γολιάθ.

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΧΑΣΤΑ

Δυο ομάδες έχουν καταφέρει φέτος να σκοτώσουν το "θηρίο", που λέγεται Παναθηναϊκός. Μία είναι η Μάλαγα (δυο φορές) και η άλλη ο Ολυμπιακός. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποτελέσει την τρίτη ομάδα κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής; "Ό Παναθηναϊκός είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη ομάδα στη Ευρώπη. Θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να παίξουμε καλό μπάσκετ" έλεγε χθες ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και συνέχισε: "Η ομάδα βρίσκεται πολύ καλή κατάσταση αυτήν τη χρονική περίοδο, κάνουμε καλή δουλειά στις προπονήσεις και με βάση όσα έχουμε δείξει νομίζω ότι μπορούμε να κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό".

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ του 22χρονου σέντερ πάντως, μια πιθανή επιτυχία δεν θα φέρει τα πάνω κάτω: "Θα είναι ακόμα μια νίκη. Μια απλή νίκη. Έτσι το σκέφτομαι τώρα. Δεν ξέρω όμως πώς θα νιώθω αν πραγματικά τα καταφέρουμε". Όσο για τρίπτυχο που μπορεί να οδηγήσει τον Δικέφαλο σε μια σπουδαία νίκη: "Πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και να έχουμε την πλήρη συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Πρέπει να βρεθούμε σε πολύ καλή μέρα και να αναγκάσουμε τον Παναθηναϊκό με το παιχνίδι σε μια μέτρια εμφάνιση" εξηγούσε χθες ο Μαυροκεφαλίδης.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ μήκος κύματος είναι και οι εκτιμήσεις του Κώστα Βασιλειάδη που δηλώνει: "Είναι πολλά τα πράγματα που θα παίξουν ρόλο. Σε τι μέρα θα βρεθούν οι δυο ομάδες, στην διάθεση, την ψυχή αλλά και στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο".

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο, που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ικανοποιητική είναι μέχρι τώρα η κίνηση των εισιτηρίων με τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν πως παρά το δύσκολο της ώρας, στο γήπεδο θα βρίσκονται γύρω στις 4.000 άτομα.