Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( εθνικη: ο ρεχαγκελ εδωσε το στιγμα του :: 24/1/2006 21:19:32) 

Ο Τραϊανός Δέλλας κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο Ριάντ (πάνω). Ο Ότο Ρεχάγκελ δίνει οδηγίες, ενώ διακρίνεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

ΕΘΝΙΚΗ: Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ

Ευκαιρία για νέους

Με τη συμπαράσταση Ελλήνων φιλάθλων, που αναμένεται να μεταβούν στο Ριάντ και από την ευρύτερη περιοχή της Σαουδικής Αραβίας, όπως οι πόλεις Τζέντα και Αλ Χόμπαρ, θα ολοκληρώσει η Εθνική τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά "LG Cup".

Επιμέλεια ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΛΟΥ

Η ομάδα του Ότο Ρεχάγκελ θα αντιμετωπίσει σήμερα την… οικοδέσποινα Σαουδική Αραβία (19.00 ΑΝΤ1), διεκδικώντας τη νίκη και την πρώτη θέση στη διοργάνωση. Αυτό αποτελεί κίνητρο για τους νέους παίκτες που έχουν κληθεί στην ομάδα και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης. "Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα νέα παιδιά για να διαπιστώσουμε την ετοιμότητά τους. Ο Τζιόλης είχε πολύ θετική παρουσία στην προπόνηση, ενώ ο Σαλπιγγίδης τα πήγε καλά στο προηγούμενο παιχνίδι. Στην Εθνική ομάδα υπάρχει και ο κορμός που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα", είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι τον τραυματία Δέλλα θα αντικαταστήσει ο Άντζας, δίπλα στον Ζαγοράκη θα αγωνιστεί ο Καφές και ότι ο Καραγκούνης θα αναλάβει οργανωτικά καθήκοντα. Στην επίθεση θα χρησιμοποιηθούν οι τρεις που έπαιξαν εναντίον της Κορέας (Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος και Μάντζιος), ενώ από ένα ημίχρονο θα χρησιμοποιηθούν οι δύο τερματοφύλακες.

ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ στην κλήρωση των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει την Παρασκευή στην Ελβετία, τόνισε: "Δεν μπορείς να προβλέψεις ποιες ομάδες θα σου πέσουν στον όμιλο, όμως ελπίζω να μην είναι η Αλβανία! Μπορεί να βρισκόμαστε στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, αλλά τι σημασία έχει όταν στο δεύτερο βρίσκεται για παράδειγμα η Γερμανία". Ο Γερμανός δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στο σημερινό παιχνίδι, πλέκοντας το εγκώμιο της αντιπάλου: "Περιμένω να γίνει ένα δίκαιο παιγνίδι. Η Σαουδική Αραβία διαθέτει καλή και τεχνική ομάδα. Ελπίζω στο γήπεδο να βρεθούν περισσότεροι φίλαθλοι".

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Γιώργος Καραγκούνης που είπε: "Τα τεστ προετοιμασίας είναι πάντα ωφέλιμα, και για να αποκτούν εμπειρίες οι νεότεροι, αλλά και για να βρισκόμαστε όλοι μαζί".