Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( πρεσινγκ στον κατσαβακη, χαρουμενος ο δωνης :: 12/1/2006 22:11:22) 

Ο Χάρης Παπάς (δεξιά με τον Κυπαρίσση) ήταν ο μόνος που ξεχώρισε χθες από την ομάδα της Καλαμαριάς.

ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΔΩΝΗΣ

Το μαγικό ραβδί

Προβληματισμός για τον αποκλεισμό, χαρά για την πρόκριση. Αυτά ήταν τα συναισθήματα στα στρατόπεδα των δύο ομάδων μετά τον αγώνα και τα εξέφρασαν ο Μάκης Κατσαβάκης και ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Δώνης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: "Είναι φανερό ότι η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας έκανε καλό. Θα μπορούσαμε να έχουμε "καθαρίσει" την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, αλλά βάλαμε μόνο ένα γκολ. Όταν ο Απόλλων μας ισοφάρισε γύρισα στον πάγκο και είπα ότι είμαστε… καταραμένοι. Ευτυχώς, όμως, βάλαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και προκριθήκαμε". Με χαμόγελα έφυγε από την Καλαμαριά και ο Παναγιώτης Κατσιαρός. "Ήταν μια πρόκριση που την θέλαμε πολύ, αφού μας ενδιαφέρει η διοργάνωση του κυπέλλου", είπε ο αμυντικός της ΑΕΛ, ενώ ο Βέλα Τζιούνιορ, που επέστρεψε ως φιλοξενούμενος στην Καλαμαριά δεν έκρυψε ότι "ένιωσα περίεργα όταν μπήκα στο γήπεδο, αλλά το ξεπέρασα".

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, που δέχθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης σχετικά με το σχήμα που παρέταξε, τον εκνεύρισαν σε σημείο να πει ότι "δεν είμαι χθεσινός στο κουρμπέτι". Για τα του αγώνα, ο προπονητής του Απόλλωνα τόνισε ότι "προσπαθήσαμε με αλλαγές στις θέσεις κάποιων παικτών να εξοικονομήσουμε δυνάμεις. Μας έβαλαν να παίξουμε δύο αγώνες σε τρεις μέρες και ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ζητήσαμε από την ΕΠΟ να μετατεθεί ο αγώνας με τη Λάρισα, αλλά η ομοσπονδία δεν το δέχτηκε. Στο παιχνίδι, τα μακρινά μαρκαρίσματα και τα λάθη έφεραν τη Λάρισα κοντά στην εστία μας. Στην επανάληψη είχαμε την πρωτοβουλία, δεν κινδυνέψαμε, αλλά τελικά δεν πήραμε την πρόκριση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε τα λάθη μας. Δυστυχώς, δεν έχω μαγικό ραβδί".

Ο ΣΚΟΡΕΡ του Απόλλωνα, Χρήστος Χριστοφορίδης εκμυστηρεύθηκε ότι "περίμενα πολύ καιρό να σκοράρω και γι' αυτό πανηγύρισα με ένταση" και πρόσθεσε ότι το ενδιαφέρον της βελγικής Ρόζενταλ είναι υπαρκτό "αλλά ακόμη δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση".