Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( κατηγορηματικος ο αναστοπουλος για τις μεταγραφες :: 12/1/2006 20:11:19) 

Απαγορευτικό σε λάθος επιλογές στις μεταγραφές έβαλε ρητά ο Νίκος Αναστόπουλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εγώ αποφασίζω

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα αποφασίσει για τα μεταγραφικά του Άρη. Το είπε για πρώτη φορά και προσωπικά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία και με αυξημένη ένταση τοποθετήθηκε γύρω και από τις πληροφορίες περί οικονομικής στενότητας στην ΠΑΕ.

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

"Όταν ήρθα, ακούγονταν πάρα πολλά για την ομάδα. Για τους παίκτες, ότι δεν μπορούν, ότι δεν κάνουν, όμως αλλάξαμε την εικόνα της. Η θέση μας, ως προς τη συγκομιδή βαθμών είναι πλασματική. Τώρα αρχίσαμε να ασχολούμαστε με τις μεταγραφές. Θέλω να το ξεκαθαρίσω: Οποιοσδήποτε παίκτης, οποιαδήποτε βοήθεια για να το πω πιο σωστά, γίνει στην ομάδα από παίκτη, θα είναι υπό την έγκρισή μου. Υπάρχει περίπτωση απ' όσο με ξέρετε να γίνει κάτι αντίθετο; Ο Θεός ο ίδιος να έρθει να μου το πει αν δεν το εγκρίνω, δεν θα γίνει. Οποιοσδήποτε μπορεί να προτείνει έναν παίκτη, ακόμη και ο φροντιστής. Ο Μιχάλης Φωτίου είναι φίλος μου 30 χρόνια αλλά παίκτη δεν πήρα για να μην πουν ότι οικονόμησα. Το ξεκαθαρίζω για να μην λέγεται τίποτα", είπε αρχικά και συνέχισε: "Γίνονται κινήσεις σε συνεργασία με τον κ. Σκόρδα, βάσει των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν. Ήρθε κανείς να μιλήσει και είπε ότι φεύγει γιατί δεν υπάρχει τίποτε; Και πώς λειτουργεί αυτό το μαγαζί; Δεν βάζει κανένας χρήματα δικά του; Πείτε μου, ήρθε κανένας και είπε ότι φεύγω γιατί δεν έχει χρήματα ο Άρης; Διαβάζω και ακούω ότι δεν υπάρχει φράγκο. Είπαμε, θα πάρουμε παίκτη που θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, αλλά κοιτάζουμε και την τελευταία λεπτομέρεια, απαγορεύεται να κάνουμε λάθος. Και να μην ξεχνάμε και τους παίκτες που έχουμε, αυτοί ακούσανε… και τι δεν ακούσανε".

ΕΠΕΜΕΙΝΕ για τα μεταγραφικά: "Υπάρχουν και κάποια δεδομένα. Μπορούμε να πληρώσουμε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ για παίκτη; Όχι και δεν θέλουμε να χαλάσουμε και τις ισορροπίες που υπάρχουν. Είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ, ξέρω και τι λέω και σε ποια ομάδα είμαι, που είναι πολύ μεγάλη, αλλά και τι γίνεται στην πόλη. Προτιμούμε πάντως ένα παίκτη που είναι και γνώστης της κατάστασης. Δεν πουλάω… τσατσιλίκι υπέρ της διοίκησης, αλλά δεν υπάρχουν τόσα προβλήματα όσα παρουσιάζονται".

ΣΧΟΛΙΑΣΕ την αποχώρηση Ματθαίου: "Δουλειά μας είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Ποιος θα είναι πρόεδρος, αντιπρόεδρος, ταμίας, δεν μας αφορά. Δουλειά δική μας είναι η εικόνα μέσα στο γήπεδο και δεν θα αποπροσανατολιστούμε από το στόχο μας. Γίνεται όσοι έρχονται στο γήπεδο να έχουν την ίδια άποψη; Σε μια οικογένεια υπάρχουν και διαφωνίες. Έχουμε καλή λειτουργία και θα τα καταφέρουμε".

ΜΙΛΗΣΕ για την ισοπαλία με το Χαϊδάρι: "Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση. Είναι το άλφα και το ωμέγα για μένα. Παίξαμε με μια ομάδα που αγωνίστηκε πολύ αμυντικά, μας έλειψε το γκολ. Όμως υπάρχουν ακόμη 15 αγώνες και συνεχίζουμε".

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ματς της Κέρκυρας είπε: "Η Κέρκυρα έχει ίδιο στόχο με μας, είναι σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικά. Μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι και καλύτεροι στο παιχνίδι αυτό, αλλά δεν θα κρίνει και το πρωτάθλημα. Σε πολλά παιχνίδια παίξαμε καλά, αλλά μας έλειψε η τύχη. Όταν παίζουμε πάντως με ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, εντός ή εκτός έδρας έχουμε καλύτερο πρόσωπο".