Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( προπονηθηκε ο αϊλτον με την καλαμαρια και περιμενει :: 18/1/2006 21:20:22) 

Πρώτη προπόνηση του Αΐλτον Ολιβέιρα Μοντέσκο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΪΛΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ

Η πρώτη γνωριμία

Το δρόμο της… σιωπής επέλεξε ο Αΐλτον Ολιβέιρα Μοντέσκο ερχόμενος στη χθεσινή προπόνηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Ο Βραζιλιάνος έφτασε μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη συνοδευόμενος από τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον και παίρνοντας τα ρούχα του πήγε στα αποδυτήρια. Λίγη ώρα αργότερα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Λαζαρίδης τον καλωσόρισε στην ομάδα, όπως και τον Άρη Γαλανόπουλο και ζήτησε από τους παίκτες να είναι προσγειωμένοι, γιατί δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. "Μην ξεχνάτε την περσινή περιπέτεια" τόνισε ο Καλαμαριώτης παράγοντας και συμπλήρωσε: "Κάνατε μία σημαντική νίκη, αλλά δεν έχετε εξασφαλίσει το στόχο και χρειάζεται να παραμείνετε προσγειωμένοι. Προσέξτε της ζωή σας και μην παραβιάζεται το ωράριο…".

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ πήρε το λόγο ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης και αναφέρθηκε στην προπόνηση που ακολούθησε με τον Αΐλτον να αφήνει καλές εντυπώσεις τόσο στους συμπαίκτες όσο και στο τεχνικό επιτελείο. "Χαίρομαι που είμαι στη Θεσσαλονίκη" σχολίασε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε και διευκρίνισε: "Απλά προπονούμαι με τον Απόλλωνα. δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο γιατί μέχρι τις 23 του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής στην προσφυγή που έχω καταθέσει κατά της Παναχαϊκής. Αν η υπόθεση έχει θετική κατάληξη τότε θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα…".

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του Απόλλωνα δεν σταματά στην απόκτηση του Αΐλτον και προτάθηκε ο Γιώργος Κόλτσης, ο οποίος κατέθεσε και προσφυγή κατά της Παναχαϊκής. "Δεν μας ενδιαφέρουν παίκτες που είναι δεσμευμένοι… " τόνισε χθες το βράδυ ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης. Εξάλλου, οι "κοκκινόμαυροι" εξετάζουν την περίπτωση του ενός κεντρικού αμυντικού. Προτεραιότητα έχει δοθεί στον Χρήστο Μελίσση και οι επαφές με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού συνεχίζονται, αλλά έχει προκύψει η εμπλοκή άλλων ομάδων. Αν ο Σερραίος τεχνικός καταλήξει σε άλλη ομάδα τότε στον Απόλλωνα θα στραφούν στην επόμενη λύση, η οποία προέρχεται από την ελληνική αγορά.