Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( στον εβδομο ουρανο σολιντ και κοκκαλης :: 19/2/2006 23:22:54) 

Με αριστοτεχνικό τρόπο ο Ριβάλντο βάζει το κερασάκι στην τούρτα του ντέρμπι, κάνοντας το 3-0.

ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΣΟΛΙΝΤ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Συγχαρητήρια και… πριμ

Μοίραζε συγχαρητήρια ο Σόλιντ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Σάντος είχε παράπονα από τους παίκτες του.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες γι' αυτή τη μεγάλη νίκη. Τους είπα ότι μπορούν να γράψουν ιστορία κερδίζοντας και τα τέσσερα ντέρμπι και τα κατάφεραν. Αυτή η νίκη πέρα από τους βαθμούς μας έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά έχουμε ακόμη δέκα ματς και έτσι μετά το διήμερο ρεπό θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ…", είπε ο Νορβηγός και συμπλήρωσε: "Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο όπου χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Μετά την αποβολή του Στολτίδη, παραλίγο να βάλουμε την ΑΕΚ μέσα στο παιχνίδι, αλλά σήμερα κέρδισε η καλύτερη ομάδα".

Ο Σόλιντ απάντησε διπλωματικά για την υπόθεση Ριβάλντο: "Θα εισηγηθώ αυτό που πρέπει στον πρόεδρο" και τόνισε με νόημα για τον Τουρέ: "… θα πάρει αυτό που του αξίζει".

Όσον αφορά τον Σάντος ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός πλέον δεν μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα τόνισε: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κερδίσουμε τα δικά μας παιχνίδια μέχρι το τέλος και θα δούμε τι θα γίνει… Το πρόβλημά μας σήμερα δεν ήταν στην επίθεση αλλά στα χαφ. Δεν ελέγξαμε τη μεσαία γραμμή και χάσαμε τον αγώνα".

Στις… προεδρικές δηλώσεις ο Σωκράτης Κόκκαλης (έδωσε πριμ 300.000 ευρώ) απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του: "Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση και τη νίκη", ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης παραδέχθηκε: "Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια, αλλά θα πρέπει να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ότι θέλουμε τη νίκη".

* Η άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ δεν έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού είχαν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, αλλά όταν οι παίκτες της ΑΕΚ εμφανίστηκαν στο γήπεδο για την… αναγνωριστική βόλτα ο Μπρούνο Τσιρίλο αποτέλεσε το κόκκινο πανί για τους "ερυθρόλευκους".

Ο ίδιος δείχνοντας ότι το απολαμβάνει, έφτασε μια ανάσα από το πέταλο, αλλά τελικά σταμάτησε στο σημείο του πέναλτι.

* Άνθρωπος της Μαρσέιγ παρακολούθησε το ντέρμπι έχοντας τα μάτια του καρφωμένα στον Γιάγια Τουρέ, για τον οποίο ενδιαφέρονται και ήδη έχουν ενημερώσει τον Ολυμπιακό.