Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Ρεπορτάζ :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( βράβευση 31 μαθητών - αθλητών από το υμαθ :: 30/1/2006 19:53:52) 

Ακολούθησαν το δύσκολο δρόμο της προσπάθειας και το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης επιβράβευσε τους μαθητές.

Βράβευση 31 μαθητών - αθλητών από το ΥΜΑΘ

Τα βραβεία απέσπασαν 20 κορίτσια και 11 αγόρια γυμνασίων και λυκείων από τη Μακεδονία και τη Θράκη

Bραβεία σε 31 αθλητές-μαθητές (20 κορίτσια και 11 αγόρια) γυμνασίων και λυκείων από τους 16 νομούς της Μακεδονίας και της Θράκης, για το αθλητικό έτος 2004-2005, απένειμε χθες ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Νικόλαος Τσιαρτσιώνης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο.

Τα βραβεία περιελάμβαναν έπαινο, χρηματικό έπαθλο και το βιβλίο με τα ολυμπιακά μετάλλια, προσφορά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του συνεχάρη τα παιδιά λέγοντας χαρακτηριστικά "Για να φτάσετε εδώ, ακολουθήσατε το δύσκολο δρόμο. Το δρόμο της προσπάθειας. Θυσιάσατε πολλά. Το αναγνωρίζουμε, οι γονείς σας, οι καθηγητές και οι προπονητές σας, όλοι εμείς".

Όσον αφορά την τελετή βράβευσης, ο κ. Τσιαρτσιώνης τόνισε ότι "είναι πλέον ένας καταξιωμένος θεσμός που ξεκίνησε το 1997" και πρόσθεσε ότι "οφείλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές που ασχολούνται με τον αθλητισμό, να επιδείξουν τις ικανότητες και το ταλέντο τους, σε μία πραγματική γιορτή του σχολικού αθλητισμού".

Οι μαθητές-αθλητές που βραβεύτηκαν είναι οι εξής: Δέσποινα Μαρμαρίδου, Αικατερίνη Εμμανουηλίφου, Αναστάσιος - Παναγιώτης Ψαθάς, Χρήστος Κατραντζλης, Μαρία Πυλαρινού, Ελένη Λευκοπούλου, Κων/νος Δουβαλίδης, Φωτεινή Σπυριδωνίδου, Νικόλαος Κουρτίδης, Πετρούλα Τόγα, Σπύρος Παπαδόπουλος, Χριστίνα Δημητρακοπούλου, Κων/νος Δημητριάδης, Βικτωρία Μαυρίδου, Ιωάννης Τερσενίδης, Δημήτριος Τσολακίδης, Χριστίνα Βουλγαράκη, Δήμητρα Ναζίρη, Μηναδώρα Ζαχαριάδου, Ευανθία Γιαλαμά, Αναστασία Δάφνου, Μαρία Τσιάρα Φεβρωνία Τοπαλίδου, Βασιλική Διονυσοπούλου, Ιωάννα Παναγιωτίδου, Αργύριος Διάφας, Αλέκος Τσιάρας, Ελένη Τζήκα, Ελευθερία Ζολώτα, Πέτρος Φιλκωτσίδης, Μαρία Θοδώρου.