Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο αρης υποδεχεται τον πανιωνιο εχοντας διπλο στοχο :: 6/2/2006 18:40:29) 

Γεμάτο Αλεξάνδρειο θέλει σήμερα ο Άρης, στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το ULEB cup.

Ο ΑΡΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΧΟ

Αγώνας για την Ευρωλίγκα

Οι εξετάσεις που δίνει ο Άρης, μέχρι το τέλος της χρονιάς, για να μπει στην Ευρωλίγκα ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πρέπει όμως να συνεχιστούν. Αρχής γενομένης από τον σημερινό (20.15) δεύτερο αγώνα με τον Πανιώνιο, για τη β' φάση του ULEB Cup. Οι "κίτρινοι" δεν θέλουν απλώς να υπερασπιστούν το 72-70 του πρώτου αγώνα, θέλουν νίκη και γεμάτο Αλεξάνδρειο για να ικανοποιηθούν

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΙΔΗ

Σχεδόν σε καθημερινή βάση γίνεται λόγος πλέον από την οικογένεια του Άρη, για τη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς. Οι "κίτρινοι" θέλουν σήμερα να κερδίσουν τον Πανιώνιο, να περάσουν στα προημιτελικά του ULEB Cup, παίζοντας μπροστά σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο, ώστε να στείλουν ένα πρώτο μήνυμα στα "κεντρικά" της Ευρωλίγκας στη Βαρκελόνη. Δεν είναι τυχαίο, που ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι "πάρα πολύ κρίσιμο για την ομάδα και καλό θα είναι να έρθει ο κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο". Πλέον οι "κίτρινοι" παίζουν για την Ευρωλίγκα σε όλα τα επίπεδα και θέλουν να παρουσιάσουν μια εικόνα ομάδας, που πληροί 100% όλες τις προϋποθέσεις για να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ η ομάδα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της χωρίς προβλήματα. Ο Μάικ Ουίλκινσον προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Αντρέα Ματζόν, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του. "Θέλουμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο. Μας δίνεται μια ευκαιρία και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη. Είναι καλό για την ομάδα να περάσει στις "8" καλύτερες ομάδες του θεσμού, αλλά και να 'χτίσει' την εικόνα της στην Ευρώπη", τόνισε ο Ράιαν Στακ για τον σημερινό αγώνα με τον Πανιώνιο και έκανε και αυτός με τη σειρά του έκκληση στον κόσμο: "Χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που είναι "κλειδί" στη φετινή πορεία μας και πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο. Έχω πει χιλιάδες φορές ότι είναι με διαφορά οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο και περιμένω να το αποδείξουν για μια ακόμη φορά. Μόνο αυτοί ξέρουν να μας δίνουν έξτρα ενέργεια και παράλληλα να κάνουν δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων".