Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( αεκ: προσεκτικος ο σαντος οταν ρωτηθηκε για τον καπετανο :: 5/1/2006 21:14:51) 

Καλό παίκτη χαρακτήρισε τον Παντελή Καπετάνο ο Φερνάντο Σάντος αποφεύγοντας να επεκταθεί επί του θέματος.

ΑΕΚ: ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΟ

Ενας καλός παίκτης

Πάρα τη μεγάλη αισιοδοξία που διακατέχει τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παντελή Καπετάνου, ο Φερνάντο Σάντος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε με αφορμή τον αγώνα με την Ξάνθη, απέφυγε να μιλήσει για τον νεαρό επιθετικό

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΥΧΑΛΑ

"Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά από τη στιγμή που ανήκει σε άλλη ομάδα δεν θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο. Πάντως, να ξέρετε ότι θα κάνουμε μεταγραφές ουσίας, γιατί δεν μας περισσεύουν τα χρήματα και θα πάρουμε παίκτες καλύτερους απ' αυτούς που έχουμε…", είπε με νόημα ο Πορτογάλος, την ίδια ώρα που Ίβιτς και Νικολαΐδης περιμένουν την απάντηση του Σπανουδάκη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ και χθες εκφραζόταν η πεποίθηση ότι ο 22χρονος επιθετικός θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, αλλά ο Σάντος προς το παρόν έχει το μυαλό του στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. "Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αυτό με την Ξάνθη που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δείξουμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να δείξουμε σεβασμό στην Ξάνθη, αλλά όχι φόβο. Είναι επιθυμία μας και υποχρέωσή μας να πάρουμε τη νίκη…", συμπλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός για το ντέρμπι στο γήπεδο των "Πηγαδιών", ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των γιορτών κι επανέλαβε την πρόθεσή του να δοθούν δανεικοί οι Κρασσάς και Μπούρμπος. Στη χθεσινή προπόνηση, Σορεντίνο και Σέζαρ προπονήθηκαν κανονικά, αλλά ο δεύτερος θα είναι στον πάγκο μαζί με τον Κονέ, που εφόσον το επιτρέψει το παιχνίδι θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Δεν ήρθαν όπως αναμένονταν, οι τρεις Βραζιλιάνοι για να δοκιμαστούν, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Αλεξάντερ Μιγιάτοβιτς, που περιμένει την τελική εισήγηση του Ντουμιτρέσκου, για να υπογράψει συμβόλαιο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θέμα ημερών θεωρείται η απόκτηση του Σίμου Κρασσά, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο και συμφώνησαν στο οικονομικό.