Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( η αποψη του αναστοπουλου και η παραδοχη του ο πατεμτζη :: 23/1/2006 21:37:35) 

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΜΤΖΗ

Δίκαιο σκορ το… 4-1

Ο Νίκος Αναστόπουλος (φωτογραφία) είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του μετά τον αγώνα: "Ο Άρης του δευτέρου ημιχρόνου είναι αυτός που θέλουν να βλέπουν όλοι οι φίλοι του. Είχε πίεση, κίνηση, φάσεις και από καθαρή σύμπτωση δεν έγινε το σκορ 4-1. Θέλω να διευκρινίσω κάτι, ότι οι πανηγυρισμοί μας ήταν ένα ξέσπασμα. Βλέπαμε ότι ο τερματοφύλακας ήταν σε μεγάλη μέρα και δεν είχαμε τύχη. Δεν πανηγυρίζαμε που κερδίσαμε τον Εργοτέλη, δεν το λέω για να μειώσω την ομάδα της Κρήτης, αλλά δεν μπορεί ο Άρης να το κάνει αυτό. Πλέον μας έμεινε ένας ακόμη εφιάλτης, εννοώ παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στο Χαριλάου. Φανταστείτε με την απόδοση τη σημερινή στο δεύτερο ημίχρονο και δεκαπέντε χιλιάδες κόσμο τι πάρτι θα κάναμε…

Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι και ο Εργοτέλης θα παλέψει μέχρι το τέλος για το στόχο της ανόδου, αλλά για μας αυτό το παιχνίδι τελείωσε εδώ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να μας υποστηρίξουν. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες που έχουμε στο όριο καρτών δεν έχουν πρόβλημα".

ΣΧΟΛΙΑΣΕ και την απόδοση του Γκαρσία που έπαιξε για πρώτη φορά από την αρχή του αγώνα μετά τη δεύτερη αγωνιστική: "Αν αναλογιστούμε ότι έλλειπε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν σίγουρα θετικός. Μπορεί να δώσει περισσότερα, όπως και άλλοι παίκτες της ομάδας που αποδίδουν ως ένα βαθμό, αλλά έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες".

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Μανόλης Πατεμτζής, δεν αρνήθηκε στις δηλώσεις του ότι ο Άρης ήταν ανώτερος: "Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα καλή και διψασμένη για τη νίκη. Στο πρώτο μέρος έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα γκολ από τραγικό λάθος, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο επόμενο λεπτό. Πατούσαμε γερά στο γήπεδο, δεν αφήναμε τον Άρη να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και προσπαθούσαμε αν υπήρχαν οι χώροι να βγούμε σε αντεπιθέσεις για κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος δεν μπήκαμε καλά στο γήπεδο. Ο Άρης μας πίεσε, είχε την υπεροχή, χάσαμε το κέντρο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει πολλές φάσεις στις οποίες λόγω του τερματοφύλακά μας και λόγω τύχης δεν δεχτήκαμε γκολ. Είχαμε δυο τρεις αντεπιθέσεις με παίκτη παραπάνω στις οποίες κάναμε κακή επιλογή. Τελικά δεχτήκαμε γκολ από πέναλτι, δεν θα μπω στη λογική αν ήταν ή δεν ήταν, δεν έχει σημασία. Οι παίκτες μου είπαν ότι δεν ήταν. Συγχαρητήρια στον Άρη, εύχομαι καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο. Εμείς πρέπει να μείνουμε δυνατοί, είμαστε ακόμη τρίτοι και πρέπει να μείνουμε εκεί ως το τέλος για να φτάσουμε το στόχο μας".