Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( βρεθηκε σημειο επαφης με τον ζοελ επαλε :: 23/1/2006 20:38:38) 

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΕΛ ΕΠΑΛΕ

Δίνουν τα χέρια

Μπόρα ήταν και (φαίνεται ότι) πέρασε. Λεπτομέρειες απομένουν, για να βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ζοέλ Επαλέ και ο Καμερουνέζος να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2008.

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΥ

Η διαφορά που χωρίζει πλέον τις δύο πλευρές είναι ελάχιστη και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συμφωνία. Από την πρώτη στιγμή ο Καμερουνέζος ξεκαθάρισε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο η παραμονή του στην ομάδα, αγνοώντας τις προτάσεις που είχε στα χέρια του. Επιθυμούσε όμως να εξασφαλίσει τα χρήματα που αναγράφονταν στον επιπλέον χρόνο συνεργασίας (300.000 ευρώ).

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, διά του εκπροσώπου της Κώστα Οικονομίδη, ανέβασε την αρχική της προσφορά και στην επόμενη συνάντηση με τον ατζέντη του Επαλέ αναμένεται οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Υπό διαπραγμάτευση είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης, καθώς με την υπάρχουσα συμφωνία, σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος, καταβάλλοντας το ποσό των 250.000 ευρώ.

"ΚΟΚΚΙΝΟ" ΣΕ ΣΑΠΟΥΙ: "Καλός παίκτης, αλλά δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε", είπε χθες ο Κωφίδης στον Οικονομίδη για την περίπτωση του Σιρίλ Σαπουί, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των προηγούμενων ημερών. Ο Έλληνας τεχνικός αναζητεί έναν ποδοσφαιριστή που θα γεμίζει με τον όγκο του την αντίπαλη περιοχή και θα ανοίγει διαδρόμους στους συμπαίκτες του. Αυτά τα στοιχεία δεν τα διέκρινε στο Γάλλο, με αποτέλεσμα να τον απορρίψει. Από χθες ο Κωφίδης μελετά μία λίστα με επιθετικούς από τη Σκανδιναβία που του έστειλε ο Τομ Ζούντμπι. Πλέον όμως είναι πολύ πιθανό στον αγώνα με την ΑΕΚ να υπάρχει στην αποστολή μόνο ένας επιθετικός (Ερέρα), καθώς ο άλλος που υπήρχε μέχρι πρόσφατα στο ρόστερ (Καπετάνος) παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ(!). Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ΠΑΕ με τον Γιώργο Νέκο, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα.