Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( σε εγκαρδιο κλιμα το γευμα του γιωργου ορφανου προς τιμη των δημοσιογραφων της πολη :: 5/1/2006 20:43:10) 

Ως καλό οικοδεσπότης ο Γιώργος Ορφανός στην… κεφαλή του τραπεζιού περιποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης.

Μπραντ ντε φερ του υφυπουργού Αθλητισμού με τον πολιτικό συντάκτης της "Μ" Βαγγέλη Πλάκα και διαιτητή τον Νίκο Ρούμπο.

Ο Γιώργος Ορφανός έδειξε να εντυπωσιάζεται όταν εμφανίστηκε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του ομάδα, τους Ακρίτες Συκεών.

ΣΕ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗ

Στην υγειά της Θεσσαλονίκης

Στην υγεία των δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης… Η πρώτη πρόποση της χρονιάς του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ορφανού με τους εκπροσώπους του Τύπου έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας, τόσο για τον αθλητισμό της πόλης, όσο και για τους φιλάθλους, που δικαιολογημένα αγωνιούν για το αθλητικό μέλλον.

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

Μακριά από την πίεση της καθημερινότητας ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε την ευκαιρία να τα πει με τους δημοσιογράφους, σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, να ανταλλάξει απόψεις και να μοιράσει ευχές για το 2006. Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη ανταπόκριση των δημοσιογράφων του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, καθότι καλεσμένοι δεν ήταν μόνο οι εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ, αλλά ολόκληρου του δημοσιογραφικού φάσματος της πόλης. Με ένα ποτήρι στο χέρι ο Γιώργος Ορφανός πηγαινοερχόταν από τραπέζι σε τραπέζι, με ένα πλατύ όσο και ζεστό χαμόγελο, συζητώντας και απαντώντας σε ερωτήσεις της καθημερινότητας και όχι απαραιτήτως αθλητικού περιεχομένου. Είχε φθάσει από τους πρώτους, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μερόπη. Μαζί του ήταν ο γενικός διευθυντής του υφυπουργείου Δημήτρης Λυκόπουλος και ο ειδικός σύμβουλός του, Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, που όπως και ο υφυπουργός προέρχονται από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

ΑΡΚΕΤΟΙ ήταν οι προβληματισμοί στις επιμέρους συζητήσεις που τέθηκαν στον υφυπουργό, όπως τα έργα στη Θεσσαλονίκη, η βία στα γήπεδα, το μετρό, οι δημοτικές εκλογές, ακόμη και ο επικείμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Σε όλες είχε έτοιμη απάντηση έστω κι αν κάποιες απαντήσεις έρχονταν δια της διπλωματικής οδού. Ο Γιώργος Ορφανός έδειξε να εντυπωσιάζεται όταν εμφανίστηκε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του ομάδα τους Ακρίτες Συκεών, όπου αγωνίστηκε για περίπου μία 20ετία. Ήταν της περιόδου 1975-76, τη μοναδική χρονιά συμμετοχής της στη Β' εθνική, όπου με δυσκολία μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς το σημερινό υφυπουργό Αθλητισμού. Πέραν του Λουκούλλειου γεύματος, στους εκπροσώπους Τύπου μοιράστηκαν μικρές βασιλόπιτες. Τυχερή της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Σύνθια Σάπικα, που εισέπραξε και τον ένθερμο ασπασμό του Γιώργου Ορφανού.