Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( πρωτα το χαϊδαρι και μετα οι μεταγραφες για τον αναστοπουλο :: 5/1/2006 19:37:30) 

Το βάρος στα αγωνιστικά δίνει ο Νίκος Αναστόπουλος παραπέμποντας σε επίσημες ανακοινώσεις ότι όχι να κάνει με μεταγραφές.

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ

Παιχνίδι "κλειδί"

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ο Νίκος Αναστόπουλος παραπέμπει σε επίσημες ανακοινώσεις για τα μεταγραφικά του Άρη και στρέφει την προσοχή του στο αγωνιστικό κομμάτι, όπου και έθεσε μοναδικό στόχο τη νίκη την Κυριακή απέναντι στο Χαϊδάρι. Οι κυριότερες αναφορές του:

ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ: "Είναι μια ομάδα με συνοχή, παίζει πολλά χρόνια μαζί και εκτός έδρας παίζει καλά. Το παιχνίδι είναι κλειδί. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, είναι… προγραμματισμένο να κερδίσουμε γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με την Κέρκυρα και θέλουμε να πάμε με τους βαθμούς εκεί".

ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ: "Τις επόμενες αγωνιστικές υπάρχουν παιχνίδια ντέρμπι, είναι θετικό για μας ότι θα γίνουν στο γήπεδό μας και έχουμε την ομάδα να τα κερδίσουμε. Παίρνοντας τα παιχνίδια αυτά θα κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση".

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: "Δεν υπάρχει κάτι. Όταν υπάρξει θα βγει ανακοίνωση. Κοιτάζουμε το καλό της ομάδας. Χρειαζόμαστε παίκτες που εκπληρώνουν δύο χαρακτηριστικά. Πρώτα να μπορεί να μας βοηθήσουν άμεσα και δεύτερον να κολλάνε στη νοοτροπία και το στιλ της ομάδας. Θα ήταν καλό να έχουμε τους παίκτες στα παιχνίδια, αλλά οι μεταγραφές άρχισαν την πρώτη του μήνα και τελειώνουν στις 31. Θέλουμε παίκτες με προοπτική ενάμισι έτους τουλάχιστον. Όποιος έρθει θα πολεμήσει για τη θέση του, δεν δίνουμε φανέλα σε κανέναν να κοιμάται μαζί της στο σπίτι".

Ο ΓΚΑΡΣΙΑ: "Ο Γκαρσία είναι εδώ και 20 μέρες στην προπόνηση, ξέρει την κατάσταση πια στην ομάδα. Είναι καλός παίκτης, είναι υγιής και σιγά-σιγά θα μπει στην ομάδα".

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ: "Ο Ταλιάνι δεν εντάσσεται στο γενικό πλαίσιο της ομάδας. Ο Μπόλος έκρινε ότι δεν τον συνέφερε η πρόταση οικονομικά και αποχώρησε. Είναι καλό παιδί, καλός παίκτης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".