Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( δεν αντικατασταθηκε ο ματθαιου - δηλωσεις για την αποχωρηση χωρις απαντηση απο σκορδα :: 10/1/2006 21:33:06) 

ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΚΟΡΔΑ

Διαχείριση κρίσης

Η παραίτηση του Νικήτα Ματθαίου έγινε αποδεκτή ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης, αλλά αντικαταστάτης δεν ορίστηκε. Χρέη προσωρινού προέδρου θα εκτελεί -βάσει του καταστατικού- ο πρώτος αντιπρόεδρος, Γιάννης Γρανούζης

Του ΑΛΕΞΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ

Ο Λάμπρος Σκόρδας, αρνήθηκε να αναλάβει και το ρόλο του προέδρου και τελικά το ενδεκαμελές συμβούλιο (Σκόρδας, Γρανούζης, Βογιατζής, Ζαμπέτας, Ζουμπουρίδης, Ιωαννίδης, Δεσύπρης, Παπαδόπουλος, Γιώρης, Μπεκιάρης) αφού δεν υπήρξε άλλη πρόταση για ένα από τα μέλη, αποφάσισε να τηρηθεί ο όρος του καταστατικού που θέλει τον πρώτο αντιπρόεδρο να ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου.

Ο ΜΑΤΘΑΙΟΥ χθες έκανε δηλώσεις για την αποχώρησή του. Επέμεινε στο ότι η διαφορά φιλοσοφίας και αντίληψης των πραγμάτων από το διευθύνοντα σύμβουλο ήταν η αιτία. Μιλώντας στον «ΕxtraSport» μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως: «Σε αυτό που αποτύχαμε, και έχουμε ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο, ήταν να κρατήσουμε την ομάδα στην Α' εθνική, αλλά αυτό ήταν αποτέλεσμα και των προηγούμενων χρόνων. Ο Λάμπρος Σκόρδας είναι ικανός, αλλά θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διεκδικεί πράγματα. Δεν θεωρώ κακό να πουληθεί ένας παίκτης προκειμένου να πετύχει η ομάδα την άνοδο».

Ο ΣΚΟΡΔΑΣ, δεν απάντησε αν και αφενός λέγεται ότι προβληματίστηκε για το αν έπρεπε να το κάνει, αφετέρου υπήρξαν και απόψεις που ενίσχυαν το ότι έπρεπε να τοποθετηθεί. Προτίμησε τελικά να αφήσει ασχολίαστες τις δηλώσεις του αποχωρήσαντα προέδρου, παραπέμποντας όποιον του ζητούσε ένα σχόλιο "στον κατάλληλο χρόνο", τονίζοντας ότι το να συνεχίζεται οποιαδήποτε αντιπαράθεση, την ώρα που βρίσκονται μπροστά από την ομάδα τέσσερα καθοριστικά παιχνίδια μόνο τα συμφέροντά της δεν εξυπηρετεί.

Η ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα στο εσωτερικό της και τον κόσμο (που διχάστηκε όπως συχνά σε κρίσεις που προκύπτουν από άσχημα αποτελέσματα). Για τους ποδοσφαιριστές, ο Αναστόπουλος ξεκίνησε προσπάθεια να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στην αγωνιστική προετοιμασία. Υπάρχει η σκέψη σήμερα να εκδοθεί ανακοίνωση από την ΠΑΕ προκειμένου να τοποθετηθεί η διοίκηση γύρω από την απόφασή της να παραμερίσει κάθε διαφωνία προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο αγωνιστικό επίπεδο. Και παράλληλα να δοθεί το ίδιο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές με επίσκεψη μελών του δ.σ. στην σημερινή ή την αυριανή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο για μία απευθείας επαφή.