Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Αθλητικά :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( ο σκορερ του ηρακλη μιλησε ανοιχτα για τον στοχο της ευρωπης :: 12/3/2006 22:11:57) 

ΜΟΝΙΜΟΣ ΣΚΟΡΕΡ: Τα δέκα γκολ φέτος έφτασε ο Επαλέ.

Ο ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΙΛΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Δέκα βαθμοί και ΟΥΕΦΑ

Τα ευρωπαϊκά όνειρα των παικτών του Ηρακλή, αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν σάρκα και οστά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του. Ο Ηρακλής είναι το πρώτο φαβορί στη μάχη που γίνεται για μία θέση στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

"Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν σκεφτόμαστε το ΟΥΕΦΑ και πως δεν υπολογίζουμε τους βαθμούς που απαιτούνται", ανέφερε ο χρυσός σκόρερ του Ηρακλή, Ζοέλ Επαλέ και συνέχισε λέγοντας ότι… "πιστεύω ότι με δέκα βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια θα βγούμε στην Ευρώπη. Εμείς θα χτυπήσουμε όμως και τα επτά. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Νίκη σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε έδρα". Ο Καμερουνέζος μίλησε και για το γκολ που πέτυχε. "Ήταν πολύ σημαντικό γκολ, γιατί ισοδυναμεί με τρεις βαθμούς χρυσάφι. Θέλαμε μία νίκη εκτός έδρας και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Πολλά λέγονταν για τις επιδόσεις μας εκτός έδρας και σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε και μακριά από το Καυταντζόγλειο. Μπορεί η εμφάνισή μας να μην ήταν καλή, ωστόσο σε αυτά τα παιχνίδια μετράνε οι βαθμοί. Στον Ατρόμητο παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, αλλά βαθμό δεν πήραμε. Σήμερα ήμασταν μέτριοι, αλλά κερδίσαμε".

Θεωρητικά ο Επαλέ έχει ελπίδες για να βγει πρώτος σκόρερ, αυτό όμως ελάχιστα φαίνεται να τον απασχολεί: "Δεν το σκέφτομαι και πολύ, γιατί μπορεί να με αγχώσει και να παίζω ατομικά. Θέλω να πετυχαίνω γκολ, αλλά το κυριότερο θέλω να κερδίζει η ομάδα. Πρώτα η ομάδα και μετά ο Επαλέ".

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ μετά τον αγώνα, τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή εκπροσώπησε ο Γιάννης Παπαποστόλου. "Δεν ήταν καθόλου καλό παιχνίδι. Κρίθηκε στη δύναμη και στην αποφασιστικότητα. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Περίμενα καιρό να αποθεραπευτώ και να παίξω και πάλι. Ελπίζω να βοηθήσω στη συνέχεια", είπε ο φορ του Ηρακλή, που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι μετά από καιρό.

Από την πλευρά του, ο Τάσος Παστός ήταν ρεαλιστής όσον αφορά στο μέλλον του Λεβαδειακού: "Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Ο καθένας θα πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Πιστεύω στην ομάδα μου".