Εφημερίδα "Μακεδονία"

Αναζήτηση

Βρες
Εμφάνιση

Τηλεόραση :: Ανεπτυγμένη είδηση-λόγος

( τι επιθυμούν για το 2006 :: 1/1/2006 21:02:10) 

10 τηλεοπτικά πρόσωπα της Θεσσαλονίκης εξομολογούνται…

Τι επιθυμούν για το 2006

Διανύουμε τις πρώτες ώρες του νέου έτους και όλοι μας ευχόμαστε όσα σχεδιάσαμε, λίγο πριν να μετρήσουμε αντίστροφα, για να υποδεχθούμε το 2006, να γίνουν πράξη. Υγεία, ευτυχία, ειρήνη αλλά και επαγγελματικές επιτυχίες συγκαταλέγονται μεταξύ των κλασικών πλην ουσιαστικών ευχών που εκφράζονται κατά κόρον τις ημέρες αυτές. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες άλλες ευχές, όπως μακάρι να υπογράψω εκείνο το συμβόλαιο, ή από την άλλη ας ελπίσουμε ότι η εκπομπή μου θα κάνει καλύτερα νούμερα τηλεθέασης από τον… απέναντι. Αναφερόμαστε σε εκείνους οι οποίοι καθημερινά εμφανίζονται στο γυαλί, αγωνιούν για την επόμενη μέρα και εύχονται να έλθουν καλύτερες ημέρες σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδού λοιπόν τι ευχήθηκαν επαγγελματικά για το 2006 γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης.

Για παράδειγμα ο Άγγελος Κολοκοτρώνης, που καθημερινά μας καλωσορίζει στην εκπομπή "Θεσσαλονίκη και κόσμος" της TV100, εύχεται το 2006 να του φέρει τη σύνταξη. Όπως λέει ο ίδιος στη "Θ", αν και απομένουν ακόμη δύο χρόνια, για να βγει στη σύνταξη, θα ήθελε να γινόταν αυτό νωρίτερα. Εξάλλου, όπως επισημαίνει, ένας μεγάλος κύκλος, διάρκειας 32 ετών, έχει ολοκληρωθεί.

Πιο "πιασάρικη" από την άλλη τηλεοπτικά είναι η ευχή που κάνει ο Νίκος Γουλιάς. "Εύχομαι το 2006 η 'Cinemania' να κάνει μεγαλύτερες τηλεθεάσεις και ο κόσμος να βλέπει φανατικά την εκπομπή μου", λέει ο γνωστός παρουσιαστής της ΕΤ3. Πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης εύχεται για τη νέα χρονιά και η Μάρνη Χατζηεμμανουήλ, η οποία αυτό που επιθυμεί είναι η εκπομπή "Κυριακή στο χωριό" "να συνεχίσει να έχει επιτυχία και να αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό".

Τη δική της ευχή για το νέο χρόνο έκανε και η Σύνθια Σάπικα της ΕΤ3: Θέλω τη νέα χρονιά τα εν δήμω να συνεχίσουν να είναι εν οίκω και να τα προτιμούν οι τηλεθεατές. Εύχομαι ακόμη τα εν οίκω μας να μη γίνονται εν δήμω".

Ενδιαφέρουσες όμως και οι ευχές άλλων τηλεοπτικών προσώπων. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ελπίζει σε ακόμη πιο αξιόλογες συνεργασίες και επαγγελματικές επιδόσεις, ανάλογες με αυτές της περασμένης χρονιάς, ενώ η Ελένη Κωνσταντίνου ελπίζει το 2006 να της φέρει επαγγελματικά μία καλύτερη και μεγαλύτερη παραγωγή για την εκπομπή της "Το κλειδί", που παρουσιάζει δύο φορές την εβδομάδα στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

Επίσης η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΤ3 Κατερίνα Ρενιέρη εύχεται για το 2006 να διατηρήσει το δελτίο την εμπιστοσύνη την οποία του δείχνει το κοινό, να παρακολουθούν τις ειδήσεις του καναλιού ακόμη περισσότεροι και να επικυρώσει τις προσδοκίες μέσα από δημιουργική προσπάθεια. "Αγάπη και αλληλοβοήθεια" εύχεται για τους συναδέλφους της η Κλαούντια Έγγερς του Ράδιο Θεσσαλονίκη, τονίζοντας την αναγκαιότητα να ενδιαφερόμαστε για τον πλησίον μας.

Ακόμη η Ηρώ Πέτσα εύχεται για το 2006 να πλασιώνεται από έμπειρους συνεργάτες, όπως και τώρα, να διατηρήσει την όρεξή της για δουλειά και να περιορίσει τον αριθμό των δυσάρεστων ειδήσεων. Τέλος η Μαρία Χατζηδημητρίου περιμένει το 2006 να αξιοποιήσει την εμπειρία του 2005 και να τη μετουσιώσει σε γνώση και σοφία, ώστε να κάνει λιγότερα λάθη. Το ίδιο εύχεται και στον επαγγελματικό της περίγυρο, ώστε η χρονιά να αποδειχθεί περισσότερο αναθεωρητική, αποδοτική και ποιοτική.