Υψηλή αντίθεση

Πολυμεσικό υλικό και εφαρμογές: Χριστίνα Μπουμπούλη (Μέρος 1ο)

Loading the player ...

Για τον/την συγγραφέα

Χριστίνα Μπουμπούλη

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Ψυχολογία – Συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Έχει ειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Πολυπολιτισμική Συμβουλευτική από το Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Κέντρο «Euroguidance» της Ελλάδας. Διαθέτει πιστοποιητικό γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.

Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε δομές Δήμων με κύρια αντικείμενα απασχόλησης τη συμβουλευτική γονέων σε θέματα διαπαιδαγώγησης των παιδιών, διαχείρισης αρνητικών γεγονότων ζωής και αντιμετώπισης ψυχικών διαταραχών των παιδιών, τη συμβουλευτική παιδιών και εφήβων για την αντιμετώπιση καθημερινών ζητημάτων, τη συμβουλευτική νηπιαγωγών, δασκάλων και εκπαιδευτικών για τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο και την υποστήριξη των παιδιών με αναπηρία, την οργάνωση και το συντονισμό προληπτικών ελέγχων σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε γονείς με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών. Εργαζόταν για χρόνια εθελοντικά σε στέγη παιδικής προστασίας.

Τώρα (άνοιξη 2015) είναι υποψήφια Διδάκτωρ Εξελικτικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Παράλληλα, εργάζεται σε ξενώνα φιλοξενίας ανηλίκων σε κίνδυνο, με αντικείμενο την υποστήριξη του καθημερινού προγράμματος των παιδιών. Είναι επιστημονική συνεργάτιδα του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας στο πλαίσιο του έργου που αφορά τη διδακτική υποστήριξη των μαθητών με αναπηρία ή/και με μαθησιακές δυσκολίες. Συμμετέχει με εισηγήσεις σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε έγκριτα περιοδικά.

comments powered by Disqus